מערב קנדה – שילוב מסלולים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מערב קנדה – שילוב מסלולים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #8164 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום,

אנחנו מעוניינים לשלב את המסלול הירוק עם החלק הצפוני של המסלול הכתום. מהי לדעתך הדרך הנכונה לעשות זאת?
    תודה,
    אלדד

#8168 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני מניחה שאתה מתכוון לצבעי הממסלולים של ספר מערב קנדה צפון מערב ארה"ב..?
    חסר לי מידע – מתי הטיול ולכמה זמן והאם כבר הוזמנו טיסות. האם מה שאתם רוצים זה לעשות את הירוק ולהוסיף אליו את הרי הרוקי?
    נטע

#8171 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    טיסה דרך אירופה זולה יותר (אבל בד"כ פחות נוחה כי זו לא טיסה לילה). לגבי שילוב המסלולים – בד"כ לא פשוט למצוא חברת השכרת רכב שתאפשר לכם לשכור רכב בארה"ב ולהחזירו בקנדה. אם תמצאו חברה שכזו אתם יכולים להתחיל בסיאטל, לעשות את הלולאה של המסלול הירוק וממנו להתחבר בסיאטל למסלול הכתום לכיוון הרי הרוקי ולסיים בקלגרי שבקנדה. אם לא תמצאו חברה שתאפשר זאת אתם יכולים להתחיל בונקובר שבקנדה, לעשות את הלולאה של המסלול הירוק ואז לחזור לונקובר ולעשות את הנסיעה לרוקיס פלוס טיול ברוקיס, סיום בקלגרי. זה מסלול מעט ארוך מ-20 יום אז תאלצו אולי לקצר קצת או לוותר על משהו במסלול הירוק.
    נטע

#9031 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לאיזה ירוק וכתום את מתכוון – של ספר קנדה או של ספר מערב ארה"ב (בשניהם יש מסלולים ירוקים וכתומים ושניהם כוללים את אזור סיאטל)…? בנוסף – איני יכולה מחוסר זמן ממש להציע לך מסלול לכן הכי יעיל שאתה תקרא בספר תבנה שלד טיול תשלח לי ואני אעיר עליו.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #9031 in מערב קנדה – שילוב מסלולים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0