מערב ארה״ב קיץ 2015

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18542 הגב
    סמדר
    אורח

נטע שלום.
    אנו מתכננים טיול למערב בקיץ הקרוב, זוג עם 3 בנות מתבגרות (12-18).
    יש לנו תכנית בסיסית ואנו עובדים צמוד לספר שלך.
    כמשפחה שלא אוהבת למהר יש לנו כמה דילמות ואשמח לתגובתך.

יום 1 נחיתה בסן פרנסיסקו בערב
    3 לילות נוספים טיול בעיר – האם זה יותר מדי?
    ממשיכים ליוסמיטי לשני לילות.
    למונטריי לילה אחד, ביקור באקווריום
    לסן סימיון לילה אחד
    מדלגים על לוס אנגלס כי איננו מעוניינים בפארקים וממשיכים לסן דייגו
    בסן דייגו 2 לילות ( או שלושה אם נקצר בסן פרנסיסקו) ללא עולם המים בשל העומס הצפוי באוגוסט.
    נסיעה ארוכה לוגאס, לינה כתחנת ביניים ובבוקר יציאה לעבר המסלול החום שבספר.
    נסיעה לזאיון , לילה אחד בזאיון. האם מספיק? חוששת ממרתון…
    נסיעה לברייס, לילה אחד ברייס ( ושוב האם מספיק או מרתון?)
    נסיעה ללייק פאוול לשני לילות, האגם וקניון אנטילופ.
    נסיעה לפלאגסטף לשני לילות, ביקור בסדונה והגרנד קניון.
    חזרה לוגאס בערב, בילוי בוגאס יומיים כולל מופעו שופינג וטיסה הביתה.

מאד מודאגים האם זהו קצב הגיוני
    האם לרווח בזאיון ובריס 2+2 ולוותר על שני הלילות בפלאגסטף.

אשמח לשמוע דעתך
    תודה רבה:)

#18547 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    3 לילות פרנסיסקו שכוללים את הלילה הראשון? המשמעות היא יומיים מלאים בעיר וזה ממש לא יותר מדי.
    לגבי ההמשך – קצת קשה לי לעקוב אחרי התוכנית כי לא ברור לי מתי מתבצעות הנסיעות. למשל לילה במונטריי – תגיעו למונטריי בערב מאוחר מיוסמיטי (ביום הזה כדאי לטייל בדרום יוסמיטי – גליישר פוינט ויער הסקויה מריפוסה) ותעזבו בבוקר לכיוון כביש 1. אם הבנתי את התוכנית נכון חסר לילה במונטריי.
    לגבי ההמשך – אני לא יודעת מה האופי שלכם ועד כמה אתם אוהבים לטייל ברגל אבל אם אתם אוהבים לטייל ברגל כדאי אכן להוסיף לילה או לזאין או לברייס. אם תוסיפו לברייס תוכלו לעזוב את זאיון ביום השני בשעה מאוחרת ואם תוסיפו לזאיון תוכלו לעזוב את זאיון בשעה מוקדמת. המשמעות היא הוספת חצי יום לכל אחת מהשמורות.
    לא הייתי ישנה בכלל בפלגסטף אלא לילה אחד בגרנד קניון ולילה אחד בסדונה.
    אישית הייתי מוותרת על סדונה לטובת עוד לילה במונטריי. כמו כן כדאי כאמור להוסיף עוד לילה בזאיון או ברייס.
    אם אין באפשרותכם להאריך את הטיול אזי עם כל הצער שבדבר הייתי גם שוקלת לוותר על סן דייגו או לקצר בווגאס.
    נטע

#18551 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר להוריד לשלושה לילות בסן פרנסיסקו (יומיים מלאים) אך גם את תשהו בעיר שלושה ימים לא תשתעממו (ובפרט שתהיו בגט לג)
    אני ממליצה לנסוע בבוקר ליוסמיטי וללון באל פורטל ולא במריפוסה. כך יהיה לכם עוד חצי יום בשמורה.
    כמו כן – אם תלונו במריפוסה תצטרכו פעמיים לפחות לנסוע בדרך מהעמק למריפוסה – 45 דקות לכל כיוון. סתם נסיעה מיותרת לדעתי.
    היום של מונטריי פלוס נסיעה לסן סימיון אכן צפוף מדי לדעתי.
    אם את ישנה בפלגסטף את גם מוסיפה נסיעה מיותרת הלוך חזור לגרנד קניון.
    עדיף לנסוע מפייג לגרנד קניון, לבלות שם את אחר הצהריים, ללון שם, לטייל עוד קצת לשפת המצוק בבוקר, ובצהריים לנסוע לסדונה, לבלות שם בערב לקראת שקיעה ולמחרת בבוקר, ללון שם ואז לנסוע לווגאס.
    אם תעשי את אותה תוכנית בדיוק ותולני בלפגסטף תוסיפי עוד לפחות ארבע שעות נסיעה. חבל…
    לא חושבת שהייתי ישנה ממש בתוך ווגאס אבל אפשר ללון באחד הפרברים מצפון או מדרום לה בהתאם לזמן הנסיעה שאתם רוצים לנסוע ביום זה.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #18547 in מערב ארה״ב קיץ 2015
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0