מערב ארהב יוסמיטי פארק

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מערב ארהב יוסמיטי פארק

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5365 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום בהמשך לשאלות הקדמות בקשר לטיול בן 16 יום בארבה האם כדאי לוותר עם הגראנד קניון ולנסוע מסאן פרנסיסקו ליוסמיטי (כמה שעות?) בבוקר להגיע ולטייל באותו היום ולמחרת לישון ביוסמיטי ויום לאחר מכן לנסוע למונטריי (כמה שעות נסיעה?) כלומר יהיה לנו כיום וחצי לטייל ביוסמיטי אנחנו עם ילדים בני שלוש ושש האם מתאים? אנו פשוט חוששים מהנסיעות הארוכות עם הילדים ומתלבטים האם לוותר בגלל זה על יוסמיטי תודה רבה

#5376 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    סן פרנסיסקו-יוסמיטי זה 3 שעות נסיעה, כנ"ל יוסמיטי-מונטריי. אכן במסלול לשלכם עדיפה יוסמיטי על הגרנד קניון. יוסמיטי מקסימה. לא הייתי מוותרת! הסכנה היחידה היא שיש עדיין סיכוי למזג אוויר קר ומושלג בעונה זו – אבל הסיכויים לכך קלושים.
    נטע

#5377 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה על התגובה המהירה
    האם זה מעשי להקדיש רק ימיים ליוסמיטי כלומר יום אחד להגיע ולטייל יום שני לטייל כל היום ולמחרת בבוקר מוקדם לעזוב?
    איזה חלק מומלץ לעשות עם ילדים קטנים? היכן הי טוב לברר אם כדאי להגיע לשם מבחינת מזג אויר סמוך לנסיעה?
    תודה רבה

#5379 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זה מעשי אם כי עדיף לבלות ביוסמיטי גם את בוקר היום השלישי ולעשות את הנסיעה למונטריי בחלק השני של היום. יש בעמק מסלולים נחמדים. יש נהר (שאפשר לזרוק בו אבנים למים..). אפשר לראות בעלי חיים. הייתי מטיילת עם ילדים במסלול למפלי ורנל ונוואדה. בכל אתר של מזג אוויר אפשר לראות מה התחזית. אפשר גם להתקשר לשמורה ולשאול האם יש/אין שלג. בדרום השמורה יש אתר סקי נחמד. אם יש שלג אפשר להתגלש שם באבובים. זה מאוד נחמד לילדים (אם יש שם שלג זה לא אומר שיש בעמק שלג כי דרום השמורה גבוהה יותר טופוגרפית).
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #5377 in מערב ארהב יוסמיטי פארק
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0