מערב ארה"ב בקרוואן (גדול יחסית)

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מערב ארה"ב בקרוואן (גדול יחסית)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #53871 הגב
    איתן
    אורח

נטע שלום,
    אנחנו מתככנים חופשה במערב ארה"ב בקיץ 2021. המסלול היינו סולט לייק סיטי, ילוסטון, פארק טטון, מואב ופארק ארצ'ס, מוונט ואלי, פייג ואגם פאוול, הגרנד קניון, פארק ציון, ברייס, לאס וגאס וסכר הובר, פארק יוסימיטי וסן פרנסיסקו. רכשתי את הספרים המצוינים שלך ורציתי להתייעץ איתך בנוגע לכבישים לאורך המסלול שצוין. בכוונתי להזמין קרוואן גדול יחסית 31-33 פיט ומכוון שאני מודע לכך שחלק מהכבישים הינם בעייתים לקרוואנים גדולים האם תוכלי לציין אלו בדיוק הכבישים הבעייתים ומהם החלופות העומדות לפנינו.
    בברכה ותודה מראש,
    איתן

#53878 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני מקווה שאני לא מפספספת כלום אבל בעיקרון אין בעיה בנסיעה בקרוואן ארוך ברוב הכבישים באזורים שציינת
    למעט
    בילוסטון – כביש שן הדוב אינו עביר לקרוואנים ארוכים אבל מניחה שזה כביש שלא תסעו בו בכל מקרה במסלול הזה
    בטיטון – יש כמה כבישים צדים שלא עבירים כלל לקרוואנים (אז לאורך הקרוואן שלכם אין כאן השפעה) – אבל הם לא מהותיים לטיול
    במוניומנט ואלי – הכביש שנכנס לעמק עצמו בכל מקרה לא מתאים לקרוואנים (אפשר לשכור גיפ ונהג בכניסה למקום)
    בזאיון – כאשר תרדו לעמק בכביש 9 יתכן ותצטרכו ליווי במנהרה (אלא אם היא בכל מקרה תהיה פתוחה לצד אחד בכל פעם – כאשר כל כמה דקות מתחלפים). הלווי נחוץ לכל הקרוואנים בלי קשר לאורכם. תקבלו את המידע בכניסה לשמורה. זה לא סיפור ארוך
    יוסמיטי – הכביש המוביל לגליישר פוינט לא עביר לקרוואנים שאורכם מעל 30 פיט (לא יודעת אם מישהו יבדוק לכם את האורך במידה ואתם מטיילים עם 31 פיט). אם רוצים לראות את הנוף אפשר להגיע עם הקרוואן (גם עם כזה שהוא ארוך מ-30 פיט) עד מגרש החניה של מסלול Sentinal Dome ולטייל ברגל מסלול זה – המוביל לנוף דומה מזה שרואים מגליישר פוינט
    סן פרסנסיסקו – כמובן שלא כדאי להיכנס עם קרוואן לעיר
    מקווה כאמור שלא שכחתי כלום (: נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #53878 in מערב ארה"ב בקרוואן (גדול יחסית)
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0