מערב ארה"ב באפריל – קר מידי?

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מערב ארה"ב באפריל – קר מידי?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #6067 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום,

קנינו את הספר "מערב ארה"ב" במטרה לעשות את המסלול האדום והחום.
    אנחנו מעוניינים לצאת בפסח וחוששים מהטמפרטורת הנמוכות.
    למשל, יוסמיטי סגור, לפי אתרי אינטרנט בגרנד קניון ובטאהו הטמפרטורה הממוצעת באפריל היא בין 30F ל-50F. בספר לעומת זאת רשום שהמסלול האדום מתאים לכל עונות השנה והמסלול החום מתאים גם לאביב.

מנסיונך, אם נגיע לאתרים הללו באמצע אפריל (בהנחה שנתחיל בסן פרנסיסקו, נרד לסן דייגו ואז ננוע מזרחה), האם יהיה קר מידי?

האם העמק של יוסמיטי מעניין מספיק וניתן לדלג על שני החלקים הנותרים בפארק?

תודה!

#6077 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר לטייל בשני המסלולים בחודש אפריל אבל אכן עלול להיות קר. כביש מעבר טיוגה והכביש לגליישר פוינט סגורים באפריל אבל העמק של השמורה אמור להיות פתוח (אלא אם כן יש סופה רצינית במיוחד). מקומות קרים במיוחד לאורך שני המסלולים הללו הם אגם טאהו ושמורת ברייס. טיול בחורף באזור זה הוא חוויה והמראות יפים במיוחד. צריך להצטייד בהתאם ואפשר מאוד ליהנות. אם אתם רוצים אכן לשלב בין המסלולים ומטיילים באפריל, אני הייתי מוותרת על אגם טהו ועושה מסלול כזה – סן פרנסיסקו-יוסמיטי-מונטריי-כביש 1-לוס אנגלס-סן דייגו-גרנד קניון מצוק דרומי (אפשר להוסיף ביקור בסדונה בדרך)-עמק המונומנט-אזור מואב-נסיעה בכביש 12,24 לברייס-זאיון-וגאס. ראו לינק כאן: http://goo.gl/maps/tWw2i
    תהנו, נטע

#6099 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מאי הוא חודש מצויין לטייל בו באזור אם כי עדיין כביש מעבר טיוגה סגור, יש סיכוי שהכביש המוביל לגליישר פוינט סגור, ועדיין סביב אגם טאהו עלול להיות מושלג.
    למרות כל זאת זהו כאמור חודש מצויין לטייל בו בדרום מערב ארה"ב.
    כפי שאמרתי קודם אין שום בעיה לטייל באזור גם באפריל (ואף בחודשי החורף) אבל צריך להתכונן לכך שמזג האוור עשוי להיות קר.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #6077 in מערב ארה"ב באפריל – קר מידי?
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0