מסלול משולב כחול ירוק וכתום האפשרי?

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול משולב כחול ירוק וכתום האפשרי?

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4450 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע
    אנחנו זוג שלרשותו 5 וחצי שבועות מהם רצינו להיות כ-10 ימים בצפון מזרח והשאר לאס וגאס, הקניונים: ברייס ציון גרנד לכיוון יוסמיטי וההמשך במערב ארצות הברית-קליפורניה
    השאלה האם ניתן לבנות מסלול יפה ולא מטורף בצפון מזרח שיכלול גם את בוסטון וגם את הרי האדירונדק וגם מפלי הניאגרה?
    או שאולי כדאי להקדיש את כל הזמן – 5 שבועות למה שתוכנן כחלק השני של הטיול?

#4452 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    איני יודעת מה תאריך הנסיעה שלכם (וגורם זה הוא חשוב) אבל בכ"ז אנסה לענות
    לדעתי – אם כבר מרחקים עד מערב ארה"ב עדיף לבלות שם כמה שיותר זמן (ואולי להוסיף גם את ילוסטון ואתרים אחרים למסלול) ולדחות את הטיול במזרח לפעם הבאה (אם כי תמיד נחמד לבלות כמה ימים בניו יורק בסוף הטיול). למרות שגם הצפון מזרח מקסים אני חושבת שמבחינה נופית המערב מרשים יותר. אם בכ"ז אתם רוצים לעשות מסלול כפי שציינת בעשרה ימים אפשר לעשות את המסלול הבא. המסלול הזה מרווח ואפשר אפילו לקצרו במידת הצורך
    יום 1 – בוסטון
    יום 2 – נסיעה להרים הלבנים
    יום 3 – הרים לבנים
    יום 4 – נסיעה דרך ההרים הלבנים לברלינגטון
    יום 5 – חציית אגם שמפליין ונסיעה לאגם פלסיד או סרנאק
    יום 6 – מנוחה באזור אגם פלסיד וסראנק
    יום 7 – נסיעה לאזור אלף האיים
    יום 8 – נסיעה לניאגרה
    יום 9 – ניאגרה
    נטע

#4511 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    תודה תודה על המסלול
    אנחנו נוחתים לפנות בוקר בניו יורק ומן הסתם נהיה עייםים לנהיגה ממושכת עד בוסטון-האם יש לך המלצה היכן לעצור ללילה ראשון בדרך-ישוב יפה ומלון מומלץ?
    אורנה

#4517 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זמן הנסיעה מניו יורק לבוסטון כארבע שעות. נראה לי שזה מרחק שאפשרי לעשות אחרי טיסה. אם אתם רוצים לעצור בדרך אתם יכולים לעצור במוטל בכל אחת מהערים לאורך הכביש הראשי במסלול הנסיעה הזה: http://goo.gl/maps/kvdsv. אני לא מכירה לצערי שום מלון מיוחד לאורך תוואי הנסיעה הספציפית הזו, מכירה רק מלונות דרכים (חלקם ברמה גבוהה), לאורך הכביש הראשי. אם זה מעניין אתכם אמרו לי כמה אתם רוצים להתקדם ואשלח לכם הצעה למלון. כאמור לדעתי אפשר להגיע לבוסטון או שאפשר להחליט תוך כדי הנסיעה עד כמה מתקדמים. סביר להניח שבאזור זה יהיה מקום פנוי בלון במידה ותגיעו אליו בשעה מוקדמת מספיק.
    נטע

#4526 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

האם לא עדיף מבחינה נופית לקחת דווקא את המסלול הכחול שלך אבל בהפוך- ניו יורק-בוסטון ולישון באמצע הדרך נאמר במיסטיק ולא לנסוע "דוך" לבוסטון?
    האם צריך להזמין מקום מראש בעונה זו (22-ספטמבר)- בבוסטון _יוצא סופ"ש)

תודה נטע
    אורנה.

#4534 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר בהחלט ללון במיסטיק (אם כי הגעה למיסטיק מאריכה במעט את הדרך לבוסטון), ראי הצעות למלונות במיסטיק בעמוד 313. לשאלתך – לדעתי מומלץ להזמין מקום מראש. גם אם לא תזמיני בוודאי תמצאי מקום איפשהו אך הוא יהיה קרוב לוודאי יקר יותר/פחות טוב.
    נטע

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־Reply #4511 in מסלול משולב כחול ירוק וכתום האפשרי?
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0