מסלול מאורלנדו לניו יורק

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול מאורלנדו לניו יורק

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9931 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אנחנו משפחה של 2 מבוגרים ו 3 בנות (12,12,6) מתכננים טיול בת מצוה במזרח ארה"ב באמצע ספטמבר ובמהלכו יש אפשרות ל 7 ימים מאורלנדו לניו יורק. רציתי להתייעץ כיצד לשלב בין המסלולים הסגול האדום והכתום של ספרך לארה"ב מזרח. אציין שבאזור שננדואה, האיימיש ופילדלפיה כבר היינו וכן שחופי ים פחות "מרגשים" אותנו.
    תודה מראש, ערן

#9941 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    שבעה ימים מאורלנדו לניו יורק זה לא הרבה… השאלה היא האם אתם רוצים להקדיש גם זמן לוושינגטון בדרך?
    בעיקרון אפשר או לנסוע לאורך הים (ולבקר באיי האאוטר בנקס) או לנסוע דרך ההרים (דרך שמורת הרי הסמוקי). על אזור יד המחבת של פלורידה תאלצו לדעתי לוותר כי לא יהיה לכם מספיק זמן.
    נראה לי שקודם תחליטו מה יותר מתאים לכם – ים ואיים ומעבורות או הרים מוריקים ונחלים וכן תחליטו האם אתם רוצים להשקיע זמן בוושינגטון. אם כפי שכתבתם – חופי ים פחות מעניינים אותכם – אזי אני מציעה לכם לנסוע מאורנלדו לשמורת הרי הסמוקי וממנה לחתוך בדרך הקצרה ביותר לוושינגטון והלשחיל ביקור קצר בעיר זו. מוושינגטון צפונה אני חושבת שכדאי לכם לנסוע דוך לניו יורק.
    בלי קשר קחו בחשבון שספטמבר הוא שיא עונת ההוריקנים. לכן צריך להיות במהלך הטיול עם היד על הדפוק בנוגע לתחזית, בעיקר אם מתכננים טיול הכולל ביקור באיי האאוטר בנקס.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #9941 in מסלול מאורלנדו לניו יורק
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0