מסלול טיול מניו יורק למפלי הניאגרה כולל טורונטו

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול טיול מניו יורק למפלי הניאגרה כולל טורונטו

מוצגות 10 תגובות – 21 עד 30 (מתוך 34 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3471 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום
    אני בחופשה שבוע בניו יורק בחודש אוגוסט 2012 האם כדאי להגיע למפלי הניאגרה ביום אחד הלוך וחזור ?

#3474 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זמן הנסיעה מניו יורק לניאגרה 7.5 שעות. זה ממש לא אפשרי לעשות את זה הלוך-חזור ביום אחד.
    נטע

#4043 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום רב,

רציתי לקבל המלצה למסלול טיול שאורכו 3 ימים מניו יורק לניאגרה הכולל עצירות לילה ונקודות מומלצות לביקור בדרך.

תודה

#4047 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני בחו"ל כעת ולא יכולה לסייע מפאת חוסר זמן ולכן עונה בפורום רק על שאלות ממוקדות. כמו כן אני משתדלת לא לתכנן מסלולים עבור מטיילים (בשביל זה יש ייעוץ בתשלום) אלא רק לסייע עם תכנון קיים. בכל מקרה – מציעה לך לעיין בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב ולקרוא את הקטע הראשון של המסלול הכתום המוביל מניו יורק לניאגרה וזה יכול אולי לסייע לך. אפשר גם לעשות בכיוון ההפוך את הקטע האחרון של המסלול הכתום – מהניאגרה לניו יורק. אחת משתי ההצעות הללו יכולה קרוב לוודאי לעזור לך.
    נטע

#6235 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי,
    האם בספר של צפון מזרח ארה"ב יש פתרון למסלול עם רכב מהניאגרה פולס לבוסטון?

#6239 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין בספר על צפון מזרח ארה"ב מסלול הכולל גם את בוסטון וגם את הניאגרה מכיוון שהמסלולים הם מודולריים ניתן לשלבם או לעשות חלק מהם וכך ניתן ליצור מסלול הכולל גם את בוסטון וגם את הניאגרה.
    נטע

#8410 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי,
    אשמח לעזרה לגבי מסלול של טבע שיוצא מניו יורק וכולל את ניו המפשייר, מפלי הניאגרה , וההרים הלבנים ללא רכב.. יש לנו תשעה ימים…
    זה מה15 במאי..
    תודה רבה

#8420 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לצערי איני יכולה בפורום זה לתת הצעות מסלול אלא רק לענות על שאלות נקודתיות ולחוות דעתי על תוכנית מסלול שהגולשים מכינים בעצמם. אם תכיני תוכנית שכזו אשמח לסייע. את יכולה להיעזר לשם כך בספר שלי – "ארה"ב צפון מזרח – מסלוליים".
    תודה, נטע

#9220 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

לנטע שלום

אנחנו משפחה עם 3 ילדים ואנחנו רוצים לנסוע ביולי מקונטיקט לאלף האיים שבדרך עוצרים בתחנות הבאות:
    מערת הנטיפים באלבני.
    אגם קיוגה ופארק ווטקינס גלן באית'אקה.
    ורמונט.
    האיימיש.
    הרשי ומפעל השוקולד שם.
    מפלי הניאגרה
    אלף האיים.
    שאלות:
    מהו הסדר הנכון של הנסיעה?
    כמה ימים צריך למסלול כזה?
    ומהי הדרך חזרה הכי טובה?
    תודה
    רונן

#9240 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר לעשות מסלול כזה בשבוע ואפשר בשבועיים. זה מאוד תלוי. איני יכולה לבנות מפאת חוסר זמן מסלולים בפורום זה (אלא רק לענות לשאלות ממוקדות) אני מציעה לך לבנות שלד מובנה יותר ואז אשמח להעיר אליו. אתה יכול להיעזר בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב. על פניו נראה לי שהסדר הנכון של המסלול זה – קונטיקט-הרשי/אמיש-אזור איתקה-ניאגרה-אלף האיים-ורמונט-אלבני (או הפוך כמובן). זמן ריאלי למסלול הזה הוא כעשרה ימים.
    נטע

מוצגות 10 תגובות – 21 עד 30 (מתוך 34 סה״כ)
מענה ל־Reply #9240 in מסלול טיול מניו יורק למפלי הניאגרה כולל טורונטו
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0