מסלול טיול מניו יורק למפלי הניאגרה כולל טורונטו

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול טיול מניו יורק למפלי הניאגרה כולל טורונטו

מוצגות 10 תגובות – 11 עד 20 (מתוך 34 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2823 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    חסרים לי קצת נתונים (עונת שנה של הטיול, מי המטיילים וכדומה) אבל על רגל אחת – בדרך הלוך לניאגרה הייתי ממליצה לעשות עצירת לילה בעיירה אית'קה ולהקדיש של שעות אחה"צ שלפני והבוקר שאחרי לטיול ברגל בקנינונים הנהדרים ובמפלים בקרבתה. בדרך מהניאגרה לניו יורק אפשר לטייל בהרי האדירונדק ואולי (בדוחק רב) לבקר גם באזור אלף האגמים. אתה יכול לראות מידע על מסלול המוביל מניו יורק לניאגרה במסלול הכתום בספר של על צפון מזרח ארה"ב. אתם עושים את המסלול הפוך ויש לכם פחות זמן בהשוואה למה שמוקדש לנסיעה זו בספר אבל בכ"ז זה יכול לתת מושג. יש בספר גם הצעות למסלולים באזור אית'קה וכן מידע על אטרקציות נוספות באזור (כמו למשל מוזיאון הזכוכית של קרונינג ועוד).
    נטע

#2838 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

התקופה היא חגי ספטמבר. אנו מעדיפים לטייל באזור אלף האגמים בדרך חזרה מניאגרה לניו יורק (יש לנו 3 ימים לכך) השאלה בדרך מוושיגטון לניאגרה, היכן לעצור ומה כדאי לראות בדרך עם אפשרות לינה של לילה בדרך. אגב אנו זוג הורים ותאומים בני 17 בנים.

#2842 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בדרך הלוך הייתי מציעה לעשות עצירת לילה באזור העיירה אית'קה. יש בקרבת העיירה מסלולי הליכה יוצאים דופן ביופיים המובילים לאחר הליה קצרה לקניונים ולמפלי מים מרשימים במיוחד. ממליצה במיוחד על המסלול המוביל למפל טוגאנוק. בחודש ספטמבר בדרך כלל עדיין אין שלג והמסלולים אמורים להיות עבירים. אפשר למצוא מידע על המסלולים בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב (בעמודים 189-187). ניתן גם לבקר בשמורת ווטקינס גלן וכן ניתן לעצור בדרך במוזיאון הזכוכית של קורנינג.
    נטע

#3023 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי
    אנחנו משפחה שיוצאים ביוני לטיול בן שבועיים מקלגרי עד וונקובר וטסים חזרה לטורונו ומשם לוקחים רכב לעוד כשבוע לניו יורק (בעבר עשינו כבר את ההרים הלבנים והפינגרס). מה יש לנו לראות בדרך הישירה לניו יורק או לפילדלפיה איפה יש לנו יותר מה לראות?
    תודה אור לי

#3024 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע רכשתי אץ הספר המקסים שלך מסלולים מזרח ארהב, ורציתי לשאול – אנחנו נוחתים בטורונטו ויורדים לניו יורק ויש לנו 4 ימים להגיע לניו יורק. איך היית ממליצה לרדת דרך איפה את האיימיש ביקרנו בפעם הקודמת. לרדת לניו יורק דרך המפלים או דרך אלף האיים???

#3027 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    תגובה זו משותפת לאור לי ולעדה מילר
    מניחה שבשני המקרים הטיול כולל ביקור במפלי הניאגרה ומהם נסיעה לניו יורק (זה לא מצויין בשאלה..)

במסלול הכתום בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב יש הצעה למסלול נסיעה ניו יורק-ניאגרה (דרך הרי האדירונדק ואזור אלף האיים) וכן יש הצעה למסלול ניאגרה-ניו יורק (דרך אגמי האצבעות והמפלים הנהדרים הסובבים אותם). אפשר לעשות את הנסיעה לניו יורק על פי החלק הראשון של המסלול הכתום בכיוון ההפוך (דרך הרי האדירונדק ואזור אלף האיים) או לעשות את הנסיעה לניו יורק על פי החלק השני של המסלול הכתום (דרך אגמי האצבעות והמפלים). אני חושבת ששני המסלולים יפים מאוד וקשה לי לייעץ מה עדיף על מה. הנסיעה דרך אגמי האצבעות קצרה יותר (כדאי להקדיש כיומיים לדרך ניאגרה-ניו יורק) והביקור במפלים הסובבים את האגמים כולל מסלולי הליכה. הנסיעה דרך אלף האיים והרי האדירונדק אורכה יותר (כדאי להקדיש כארבעה ימים לטיול ניאגרה-ניו יורק) וכוללת יותר נסיעה בדרכי נוף.
    נטע

#3039 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום ,
    אשמח לקבל את עזרתך
    ב-11.6 (יום שני) אני ובעלי טסים לניו יורק, כאשר ב-18.6 (יום שני) אנו יוצאים ממיאמי להפלגה בבהמס עד לתאריך 22.6 (יום שישי בבוקר) , ב-26.6 בצהרים יש לנו טיסה לארץ – סה"כ טיול של שבועיים ויומיים.
    בעלי מאוד רוצה לשכור רכב בניו יורק ולנסוע למפלי הניאגרה, ומשם לטוס למיאמי. אשמח לדעת איזה מן הספרים/המסלולים ניתן לעשות, ידוע לי שאנו קצירם בזמן, אך רוצים להפיק את מיטב ההנראה מהטיול, ולכן אני פונה אליך לקבל הכוונה, חשוב לציין כי אנו שומרים שבת .
    אשמח לקבל את עזרתך

#3046 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יש בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב מסלול ששמו המסלול הכתום הכולל טיול ניו יורק-ניאגרה-ניו יורק שארכו שבעה ימים (ללא ימי השהות בעיר ניו יורק). ניתן אף לקצר מסלול זה בחצי יום (יש בעמוד 163 למעלה בספר המלצה כיצד לעשות זאת). האם זהו פרק זמן טוב עבורכם/ארוך מדי? אם זה ארוך מדי אפשר לעשות לטייל במסלול בדרך למפלים ולנזוע חזרה לניו יורק 'דוך' (או אפילו לטוס מבאפלו) או ההפך – לנסוע למפלים 'דוך' (או לטוס לבאפלו) ולחזור בטיול שמוצע במסלול לניו יורק.
    נטע

#3265 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום
    אני מעוניין לקבל את הצעתך איזה מקומות כדי לטייל אצל האיימישים בפנסילבניה ?
    אילו מקומות נוספים כדי לעשות בפנסילבניה בנוסף לאיימישים ?
    אשמח לקבל גם מסלולי הליכה

תודה רבה
    תמיר

#3268 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המקומות המומלצים ביותר לדעתי לטייל בהם באזור האמיש הם לאורך כביש 340 בין העיירות Bird in Hard ו-Intercourse.
    מעבר לזה אם אתם בפנסילבניה כדאי לבקר בפילדפליה, באתר ההיסטורי גיטסבורג ובפארק הרשי. יש גם יערות יפים מאוד בצפון המדינה ויש כמובן את חופי של אגם אירי אבל את האזורים האלה אני פחות מכירה אישית אז קשה לי לסייע.
    נטע

מוצגות 10 תגובות – 11 עד 20 (מתוך 34 סה״כ)
מענה ל־Reply #3265 in מסלול טיול מניו יורק למפלי הניאגרה כולל טורונטו
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0