מסלול טיול מניו יורק למפלי הניאגרה כולל טורונטו

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול טיול מניו יורק למפלי הניאגרה כולל טורונטו

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 34 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2249 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום .
    ברשותי הספר ארה"ב צפון מזרח מסלולים, אני לא מסתדר כי כל המסלולים מתחילים בניו יורק ומסתיימים שם. אנחנו 2 זוגות שחוזרים בטיסה דרך באפלו וחשבתי לקחת את המסלול הכתום מניו יורק ומאד רוצים להגיע לאלף האיים ומשם לחצות לכיוון טורונטו ולצאת שוב במפלי הניאגרה, רציתי לדעת נקודות עניין מומלצות עד לאגמים. כמו כן לרשותנו עומדים 9 ימים בלבד (לילה בטורונטו חובה) כיצד משלבים בין הירוק לכתום ולהספיק בזמן שיש. תודה מראש .

#2256 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

שלום מאיר,
    אתם יכולים לבלות יומיים בניו יורק, לצאת לימים 1-4 של המסלול הכתום (הכוללים טיול בעמק נהר ההדסון וכן טיול בהר האדירונק ובאגמי האצבעות) וביום 5 של המסלול הכתום (שהוא יום 7 של הטיול שלכם) לנסוע לטורונטו. תוכלו לבלות בטורונטו את יום 8 וביום 9 (או 8 אחה"צ) לנסוע לניאגרה ושם לבאפלו.
    לא אמרתם לי מה תאריך הנסיעה שלכם. התוכנית הזו מתאימה לטיול בקיץ.
    נטע

#2269 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום ותודה.
    אז ככה הטיול סה"כ 30 יום (שיט במיאמי, וושינגטון, ניו יורק). היציאה מהארץ 1/05/12,
    לאחר הביקור בניו יורק ישארו לנו 9 ימים, כך שהיציאה שלנו מניו יורק בתאריך 23/05,
    האם לדעתך בתקופה זו ניתן לשלב את המסלול הכחול עד ניו המפשייר ומשם להגיע עד ורמונט בירוק ולהתחבר לכתום ומשם למצא נקודות עניין נוספות.
    שוב תודה רבה.

#2273 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

שלום מאיר,
    אתה יכול לעשות את ימים 4-1 של המסלול הכחול וביום 4 לנסוע לוודסטוק, ורמנוט על פי הלינק הזה:
    http://maps.google.com/maps?saddr=North+Conway,+Conway,+NH,+USA&daddr=Woodstock,+VT,+USA&hl=iw&ll=43.911745,-71.996155&spn=1.38306,3.348083&sll=44.069827,-72.755585&sspn=0.689697,1.674042&geocode=FbA0oAIdrKrC-ynNbQAg5qCzTDGH9Ep_UnHVmw%3BFTSnmQIdkXSt-ymBP_NZFtfhiTFk461tJdfSQw&oq=wood&mra=ls&t=m&z=9
    ביום 5 אפשר לעשות את הטיול של יום 4 במסלול הירוק בכיוון ההפוך
    ביום 6 ניתן לעשות את יום 4 של המסלול הכתום
    ביום 7 ניתן לטייל באלף האיים ומשם לנסוע לטורונטו
    ביום 8 ניתן לבלות בטורונטו
    את יום 9 ניתן להקדיש לניאגרה
    נטע

#2274 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום ואלפי תודות, עכשיו זה הרבה יותר ברור לי מה שנשאר זה לעבור על כל הנקודות שבספר.
    תודה רבה .

#2341 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע
    אנחנו (משפחה של 6) טסים לטורונטו ואחרי 16 יום ממשיכים לאורלנדו בטיסה מוושינגטון.
    אנחנו מנסים לסדר את המסלול ומסתבכים. רוצים את ניו יורק ,כמובן כמה ימים באמצע, ולסיים בוושינגטון.
    כמה שאלות:
    1) האם אפשר להשכיר רכב ליום – יומיים בטורונטו לנסוע לבאפלו להשכיר שם רכב אמריקאי, לחזור עם 2 הרכבים לטורונטו וכך לפתור את הבעיה?
    2) האם לנסוע מטורונטו עד ניו יורק – להחזיר את הרכב לכמה ימים ושוב לקחת אותו ולהמשיך לכוון האיימיש קורנינג וכו ואז וושינגטון
    3) האם לעשות את כל המסלולים כולל קורנינג הרשי איימיש וכו, לחזור לניו יורק להחזיר הרכב, ולנסוע לוושינגטון בתחבורה ציבורית שם ובדרך לשדה התעופה לאורלנדו.
    4) כמה ימים היית נותנת לקטע של ניו-יורק עד וושינגטון – יומיים?

#2344 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

שלום יעל,
    לשאלותייך,
    1) – זה אפשרי אבל אני מציעה לך לנסות בכ"ז לברר לגבי השכרת רכב בטורונטו והחזרתו בוניו יורק. אני די בטוחה שיש אפשרות כזו. אם לא – אפשר אולי לנסות לברר על תתחבורה ציבורית לניאגרה (ושם בצד האמריקאי לשכור רכב) ואולי אפילו כדאי לשקול לטוס לבפאלו.
    2) קורנינג היא בדרך מניאגרה לניו יורק (ראי הצעה למסלול בדרך מניאגרה לניו יורק בחלק השני של המסלול הכתום בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב). אפשר לנסוע מניו יורק לוושינגטון דרך האמיש מכיוון שהאמיש זה לא גליק גדול (לדעתי) עדיף לנסוע לוושינגטון 'דוך' ולעצור בדרך לטיול קצר בעיר בולטימור (ראי מידע במסלול האדום בספר שלי). לגבי החזרת הרכב – אכן כדאי להחזיר בניו יורק שכן אין צורך ברכב בעיר ומחיר החנייה גבוה.
    3) יותר זול לנסוע לוושינגטון ברכב. תחבורה ציבורית תעלה לכם הון.
    4) הייתי מקדישה יום לנסיעה מניו יורק לוושינגטון וכוללת במהלכה טיול בבולטימור. לוושינגטון עצמה הייתי מקדישה שלושה ימים.

כאמור בהנחה שתפתרו את בעיית הרכב מציעה לכם לעשות את החלק השני של המסלול הכתום שבספרי שלי (הכולל את קורנינג את הקניונים היפים באזור איתקה, את אגמי האצבעות וגם כולל מעבר בחבלי ארץ שיש בהם אמיש – רואים עגלות עם כרכרות אבל זה אינו חבל האמיש המפורסם של פנסילבניה), אח"כ לבלות כשלושה-ארבעה ימים בניו יורק, להקדיש יום לנסיעה לוושינגטון (יום וחצי-יומיים אם מתעקשים בכ"ז לעבור בדרך דרומה בחבל האמיש) ולבלות עוד כשלושה ימים בוושינגטון.

איני יודעת באיזה תאריך מתבצע הטיול אבל קחי בחשבון שחבלי הארץ לאורך הדרך מהניאגרה לניו יורק מושלגים עד אמצע/סוף אפרי, מסלולי ההליכה חסומים ברובם והאטרקציות סגורות.
    נטע

#2731 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

לנטע שלום,
    אני נוסע עם משפחתי לארה"ב לשבועים וחצי נוחתים ב- 9.7.12 בניו יורק וחוזרים ב-24.7.12 מניו יורק כאשר באמצע יש לנו יום חובה בקונטיקט ב- 17.7.12. הייתי מעוניין לראות במהלך השהות גם את מפלי ניגרה וגם את וושינטון יש לנו רכב לכל הזמן הזה ואנחנו הרכב של 2 מבוגרים וארבעה ילדים קטנים (עד עשר) האם הדבר אפשרי לדעתך ואם כן מהו הסדר הרצוי ונקודות העצירה בדרך רצויות?
    לעצתך הטובה אודה
    נועם

#2734 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

שלום נועם,
    העובדה שקונטיקט 'תקועה' באמצע קצת מקשה על התכנון. כמו כן הרצון להיות גם בוושינגטון וגם בניאגרה גורם לשעות נסיעה מרובות. ניסיתי להכין לך הצעה של לו"ז אבל נתקעתי… הפתרון היחיד לדעתי הוא להקדיש את הימים שלפני ה-17.7 לניו יורק ולוושינגטון ואת הימים שאחרי לטיול לניאגרה, או ההפך. פתרון זה גורם לכך שהמסלול יכלול מעט נסיעה מיותרת אבל אם אין ברירה אז אין ברירה…. יש בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב הצעה למסלול (המסלול הכתום) של שבעה ימים (בלי ניו יורק) המתחיל ומסתיים בניו יורק ומוביל לניאגרה. אתה יכול לטייל בו לפני או אחרי קונטיקט. לוושינגטון הייתי מקדישה שלושה ימים. זה מקום נהדר למטיילים עם ילדים.
    נטע

#2821 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי. אנו נוחתים בוושינגטון למשך 2 לילות כאשר בהמשך אנו זקוקים לרעיון למסלול משם לכיוון מפלי הניאגרה עם לילה מנוחה בדרך, ולאחר מכן מניאגרה לכיוון ניו יורק במשך 3 ימים עד להגעה לניו יורק

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 34 סה״כ)
מענה ל־Reply #3023 in מסלול טיול מניו יורק למפלי הניאגרה כולל טורונטו
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0