מסלול טיול מוושינגטון למפלי הניאגרה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול טיול מוושינגטון למפלי הניאגרה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #8950 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום לפורום,
    אנחנו זוג הורים וילדים 6,9,12 המבקרים בקיץ בארה"ב.לאחר ביקור בין 3 ימים בניו יורק+יום נסיעה(אולי נפצל ליומיים) לוושינגטון וביקור בין יומיים בעיר,אנו רוצים לצאת לטיול לכיוון מפלי הניאגרה.
    לרשותנו 24 ימים נטו לביקור בארה"ב,כולל 6 ימים באורלנדו(טיסה מבפאלו) ולכן בשלב זה עומדים לרשותנו כ 10 ימים לטיול מוושינגטון לניאגרה.
    נשמח לשמוע הצעות למסלול כמה שיותר מקיף(הבנו שהמסלול הרגיל קצר יותר).
    אולי לצאת מניו יורק ולעשות טיול מעגלי ומקיף הכולל גם את הניאגרה וגם את וושינגטון בסיום,וממנה לטוס לאורלנדו?
    תודה על הסיוע

#8956 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אתה יכול לעשות מסלול: ניו יורק-באפלו-וושינגטון ולטוס לאורלנדו מוושינגטון או מסלול: ניו יורק-וושינגטון-באפלו ולטוס לאורלנדו מבפאלו. מסלול מעגלי יאריך את הנסיעה ואם זמנכם מוגבל זה לא כדאי. בכל מקרה ממליצה להקדיש לוושינגטון לפחות יומיים מלאים (עדיף שלושה). לגבי הצעות לטיול בקטע שבין באפלו לוושיגנטון (או הפוך) – אני הייתי ממליצה על טיול באזור המפלים והאגמים הסמוכים לאיתקה. תוכל לראות מידע על אתרים מומלצים בקרבת איתקה במסלול הכתום בספר שלי 'ארה"ב צפון מזרח מסלולים'. לגבי הצעות לטיול בין ניו יורק לבפאלו – תוכל לראות הצעה למסלול המחבר ביניהם גם במסלול הכתום בספר שלי. לגבי הצעות למסלול בין ניו יורק לוושינגטון – תוכל לראות הצעה למסלול המחבר ביניהן במסלול האדום באותו ספר.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #8956 in מסלול טיול מוושינגטון למפלי הניאגרה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0