מסלול טיול לאפ סטייט ניו יורק

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול טיול לאפ סטייט ניו יורק

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4142 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי
    הייתי שמחה לקבל המלצה למסלול טיול של 6 ימים לאפ סטייט ניו יורק באמצע ספטמבר. אנחנו 4 נפשות: הורים ושתי ילדות קטנות, אחת בת 6 והשנייה בת 3.5. נרצה לבלות 3 ימים באיזור אית'קה והפינגר לייקס. מעבר לכך הכל פתוח. איננו רוצים להגיע למפלי הניאגרה ואני מבקשת המלצה על מסלול מעגלי פחות או יותר שמתחיל וחוזר למנהטן. חשבתי להכליל את הרי הקטסקיל, האם כדאי? איננו מעוניינים לגמוע מרחקים גדולים ברכב בגלל הקושי של הבנות עם נסיעות ארוכות. ועוד שאלה – האם כדאי להזמין לינה מראש בזמן זה? אשמח מאד לכמה שיותר המלצות למסלולים. תודה תודה, תמר

#4232 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מפאת חוסר זמן איני יכולה לצערי לתכנן עבור הגלושים מסלולי טיול בפורום זה (בשביל זה יש ייעוץ טיול בתשלום). מציעה לך לעיין בספרי על צפון מזרח ארה"ב בו יש הצעות מסלולים. לאחר שתכיני בסיס של שלד טיול שלחי לי אותו בפורום ואחווה עליו דעתי. אני מציעה לך לכלול את אתיקה ואגמי האצבעות וכן את הרי האדירונדק. מכיוון שספטמבר הוא שיא עונת השלכת כדאי להזמין מקומות לינה מראש בסופי שבוע.
    נטע

#4310 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    תודה על תגובתך. אחרי קריאה מעמיקה בספר שלך חשבתי על השלד הבא מתוך המסלול הכתום):
    יום 1 – עמק נהר ההדסון
    יום 2- הרי אדירוניק, לינה בסרנאק לייק
    יום 3 (וכאן שאלתי הראשונה) – במקום להמשיך צפונה לברלינגטון, אלף האיים והניאגרה, לחתוך לכיוון אית'יקה ולהגיע לשם לקראת ערב. האם יש מה לראות בדרך הזו, לפי גוגל זו נסיעה ארוכה של כ – 5 שעות
    ימים 4,5 – איתיקה ואגמי האצבעות. וכאן שאלתי השנייה: התרשמתי מאד ממקומות הלינה בכפר האקולוגי לי איתיקה, האם הם באמת אטרקטיביים? חשבתי לבלות שם 2 – 3 לילות כדי לתת קצת מנוחה לבנות מהנסיעות הארוכות.
    המון תודה
    תמר

#4327 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום
    #4347 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

חזרנו כרגע מטיול באדרונדק. מצטרפת להמלצה ל GPS – ברוב האדרונדק אין קליטה סלולרית. אפשר לעשות את הטיול שכתוב במסלול הירוק הרבה יותר איטי, אם מטיילים עם ילדים. אנחנו את הקטע שבין אלבני לסראנק לייק עשינו בכמעט שבוע… לשכור קאנו, או סירת משוטים, לשחות בחופי האגמים ולשחק בחול (אני מניחה שבתחילת ספטמבר עדיין אפשר לשחות לפחות בחלק מהימים), או לצאת לשייט אבובים. לגבי אבובים: יש שייט אבובים וגם רפטינג, שמתאים לילדים קטנים, אם קצת משנים את המסלול: ממשיכים צפונה בכביש 87 אחרי אלבני, ויוצאים ויוצאים באזור lake george, לכיוון העיירה Lake Luzerne . יש שם חברה של שייט אבובים שאפשר לראות באתר http://www.tubbytubestubing.com/, אחת אחרת (איתם אנחנו עשינו) בכתובת Lake Ave 877, Lake Luzerne, NY 12846 ובכל המקומות זה דומה. עולה בסביבות 20$ לאדם, מתאים לכל גיל – הם נותנים אבוב לפעוטות עם תחתית, והילדים שלי נהנו מאוד! (אגב, האבובים ב אאוסבל צאזם מתאימים רק לילדים גדולים יותר – מגובה 48 אינצ' שזה נניח גיל 9, ולא יתאימו לילדות הקטנות שלכם. כן אפשר שם לעשות ראפטינג החל מגיל שנתיים). משם אפשר להמשיך לחבור לכביש 30, אבל חייבים! GPS או מפה מפורטת.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־Reply #4232 in מסלול טיול לאפ סטייט ניו יורק
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0