מסלול חום באביב – 11 יום וקצת…

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול חום באביב – 11 יום וקצת…

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17384 הגב
    אלון ברעם
    אורח

הי נטע,
    בני בן ה-15 ואנוכי מתכננים טיול בארה\"ב בחופשת הפסח+, סה\"כ 20 יום מהמראה לנחיתה. הטיול כולל מרכיבים שונים ו-11 יום אותם ביססתי על המסלול החום שבספרך (ממש לפני שנה טיילנו כל המשפחה לפי המסלול הכחול בצפון מזרח והיה לא פחות מפנטסטי!). מאחר ואין לי את מלוא 14 היום המומלצים בספרך, אבל גם יש לי יותר מ-8, ניסיתי לגשר ואודה על חוות דעתך, בעיקר לגבי יום-6 ואם לדעתך אאלץ לחתוך עוד אחד מהפארקים. מאז הפעם האחרונה שטיילתי באזור, חלפו 35 שנים ולכן, כדי להחליט על מה לוותר, נעזרתי ברמת הסופרלטיבים שנתת לכל פארק לאומי בספר ( לדוג: \'אחד משיאי הטיול\', \'שיא הטיול\' וכו\').להלן המסלול (31 במרץ עד 11 באפריל)

תודה

אלון

יום-1: וגאס
    יום-2: הגעה לזאיון
    יום 3: טיולים בזאיון
    יום 4: הגעה לברייס
    יום 5: טיולים בברייס
    יום-6: יום נסיעה מברייס למואב (כאן הדילוג הגדול…)
    יום-7: ארצ\'ס
    יום-8:קניונלנדס
    יום-9:מונומנט ואלי (קיצור לפי המלצתך בספר)
    יום-10: הגעה לגראנד קניון
    יום-11: טיולים בגראנד קניון וקיצור טווח לוגאס
    יום-12: הגעה לוגאס, קניות, וטיסה מזרחה ב- 18:00

#17415 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הנה תשובותיי
    1. באפריל יכול להיות קר מאוד (הרבה מתחת לאפס) בלילה בכל האזורים הללו. דווקא זאיון הכי נמוך, ברייס מאוד גבוה, ארצס והגרנד קניון ועמק המוניומנט באמצע. זה מאוד עניין של מזל. מציעה שתיקחו שקי שינה ותחליטו לפי מזג האוויר האם ללון בחניון או לא. אין צורך להזמין מקום בחניוני לילה בעונה זו.
    2. האם אתם מחפשים מקום לקמיפינג או למלון?
    3. לא בדיוק הבנתי מה השינוי אבל שום פנים ואופן לא הייתי מוותרת על ארצס וקניונלנדס.
    נטע

#17458 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הייתי דוחסת את הנסיעה לברייס למואב ליום אחד ולא מוותרת על יום בארצס
    לגבי הלינה – אני כעת בחול וקצת קשה לי לחפש עבורך משהו. שלח שאלה חדשה עוד חודש ואסייע
    נטע

#17490 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הקמיפנג של הארצס נהדר (אבל אתה חייב להזמין מקום מראש). מנסיון – אין בעיה להקים אוהל בלילה. גם הקמפינג של הגובלין נהדר והוא יפצל לך את הנסיעה הארוכה… קשה לי לייעץ. כל החלטה נראית טובה במקרה הזה. נטע

#17505 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

בדרך כלל בחניון הזה (בניגוד ליוסמיטי) אפשר להשיג מקום אם מזמינים קרוב למועד פתיחת חלון ההזמנה. כאשר אתה מזמין הסתכל על המפה והזמן אתר משמאל לכביש פחות או יותר באמצע אם אני זוכרת נכון אתר 21 או 24 מעולים וכן בסוף החניון אם איני טועה 58 מעולה (מקווה שאני זוכרת נכון את המספרים)…. נטע

#17506 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

בדרך כלל בחניון הזה (בניגוד ליוסמיטי) אפשר להשיג מקום אם מזמינים קרוב למועד פתיחת חלון ההזמנה. כאשר אתה מזמין הסתכל על המפה והזמן אתר משמאל לכביש פחות או יותר באמצע אם אני זוכרת נכון אתר 21 או 24 מעולים וכן בסוף החניון אם איני טועה 58 מעולה (מקווה שאני זוכרת נכון את המספרים)…. נטע

#17507 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

#17607 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אלה הערותיי
    Hidden Canyon הוא מסלול ארוך – לא מאמינה שתספיקו ביום הראשון. וכן Riverside Walk וה-Narrows מתחילים באותו מקום אז אין טעם ללכת לשם פעמיים. מעבר לכך בכניסה לשמורה גשו למרכז המבקרים ודברו עם הפקחים שמטרתם לסייע למטיילים. הם יסמנו לכם הכל על מפות ויעזרו לכם עם התכנון הפרטני. בכל מקרה אל תוותרו על Angeles Landing.
    ב-7.4 אפשר לדעתי לנסוע לקניולנלנדס ב-Shaffer Trail – עדיף לעלות את העלייה ולא לרדת אותה. בקשו במרכז המבקרים בארצס מידע עדכני על השביל. זו נסיעה נהדרת.
    אשמח אם תספר לי מה דעתך על המלון החדש The View שכן מעולם לא ישנתי בו.
    במצוק הדרומי של הגרנד קניון אפשר לעשות טיול אופניים נחמד מאוד.
    חוצמזה נראה מסלול מקסים. תהנו
    נטע

#17683 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא חושבת ש-30% מוזמנים. ייתכן שיש כמות מסויימת שנשמרת עבור אתרים שאין בהם הזמנה מראש (זה קיים בחלק מהחניונים, בפעם האחרונה בה הייתי בארצס זה לא היה קיים שם אבל אולי דברים השתנו). אכן אם מזמינים בגבול שבין החלונות אפשר לחרוג לחלון הבא (אם לזו כוונתך) וזו גם יכולה להיות סיבה ל-.30%. אכן כל הזמן יש ביטולים ואם מישהו מחפש מקום פנוי שווה לו לבדוק כל העת. למרבה הצער ברוב החניונים אי אפשר לבצע הזמנה 48 שעות או 72 שעות לפני כך שאם היו ביטולים של הרגע האחרון זה לא ממש יעזור לך בקטע הזה. במקרה של הארצס המצב בעייתי במיוחד. לי יצא להגיע כמה פעמים לחניון מאוחר בלילה. היו בחניון המון סייטים פנויים שהיו מוזמנים. אנשים הזמינו אך לא הגיעו. זו תופעה ידועה בחניון הסצפיפי הזה ואני מקווה שיום אחד יפתרו אותה. חצי חניון ריק אבל החניון בתופסה מלאה….
    נטע

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
מענה ל־Reply #17683 in מסלול חום באביב – 11 יום וקצת…
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0