מסלול בצפון מזרח ארהב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול בצפון מזרח ארהב

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4611 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אנחנו זוג בשנות החמישים שנוסעים לניו יורק ב2.10 וחשבנו לטייל בצפון רצינו להגיע גם למפלי הניאגרה ואולי לחתוך לכיוון החוף משהוא משולב בין שני מסלולים של הספר (שקניתי) מגיעים לניו יורק אחהצ העם לצאת באוטו יום ??? ויש לנו תשעה ימים אולי 10 עם זה מאוד עקרוני תודה

#4618 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קשה לי להבין את שאלתך. אם תנסחי מחדש – אשמח לסייע.
    נטע

#4626 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע
    רציתי לשלב לנסות לשלב בין המסלול הכחול והירוק ויש לי 10 ימים אז איך את מציעה לשלב מגיעים בשני באוקטובר אז מאיזה כיוון כדאי להתחיל בגלל מזג האויר
    אשמח לכול עצה שרית

#4638 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אורכו של המסלול הכחול 11 ימים (בלי ניו יורק). אפשר לקצרו מעט לעשרה ימים אבל זה עדיין לא יאפשר להוסיף לו את המסלול הירוק… אפשר לוותר על משהו מהמסלול הכחול (למשל קייפ קוד או אקדיה) ולהוסיף משהו מהמסלול הירוק (למשל ההרים הירוקים). הייתי עושה את המסלול עם כיוון השעון בשל התקדמות השלכת מצפון מערב לדרום מזרח.
    נטע

#4658 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי תודה שענית לי אבל גם השתנו תוכניות וגם התבלבלתי אז בבקשה נתחיל מחדש התכוונתי מסלול כחול וחלק ההכתום באזור ברלינגטון לעבור לכתום ולמפלי הניאגרה ויש לנו 14 ימים מלאים מגיעים ב2/10 אחהצ אז כדאי ישר לצאת מהשדה משהוא קצר מה את ממליצה תודה שרית

#4662 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא ברור לי איפה את נוחתת ומאיפה את ממריאה. אם את נוחתת בניו יורק וממריאה מניו יורק או מבאפלו (ואת רוצה לא לוותר על הניאגרה) אז את יכולה לעשות את המסלול הכחול בכיוון הפוך עד ההרים הלבנים ומשם לנסוע לברלינגטון ולהתחבר למסלול הכתום. בכל מקרה איני יכולה מפאת חוסר זמן לבנות לגולשים תוכנית טיול דרך פורום אבל אם תבני תוכנית על פי ימים אשמח לעבור עליה ולהעיר הערותיי.
    נטע

#4666 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע

ניסיתי לבנות מסלול אבל יש לי עוד יומים למלא הייתי רוצה לחזור לניו יורק ב 18/10

2/10 קנדי דנבורי קונטיקט
    3/10 דנבורי מיסטיק רוד איילנד
    4/10 רוד איילנד קייפ קוד בוסטון
    5/10 בוסטון
    6/10 בוסטון אקדיה
    7/10 אקדיה הר וושינגטון
    8/10 הרים לבנים north conway
    9/10 הרים לבנים ברלינגטון (איזה כביש מחבר בין המסלול הכחול והכתום)
    10/10 ברלינגטון אדירונדק אגם שפליין
    11/10 ברלינגטון לייק פלסייד ( איזו טיסה יש פה ) 1000 האיים
    12/10 אלף האיים מפלי הניאגרה
    13/10 ניאגרה ( מטיילים קצת בקנדה )
    14/10 ניאגרה אגמי האצבעות
    15/10 איתקה
    16/10 איתקה לכיון ניו יורק ( האם יש עוד משהוא בדרך)
    אולי יותר עירוני
    אשמח להערות ועצות ורצוי להזמין מלונות ???
    תודה ושנה טובה

#4678 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לדעתי כדאי להוסיף עוד יום בקייפ קוד וכן עוד יום באקדיה.
    ראי לינק לכביש המחבר בין המסלול הכחול והכתום: http://goo.gl/maps/WaKuW
    ב-10.10 אני מניחה שאת מתכוונת לברלינגטון-אגם פלסיד וב-11.10 – אגם פלסיד-אלף האיים? לא ברורה לי שאלתך על טיסה..?
    לא מכירה משהו מומלץ במיוחד בדרך איתקה-ניו יורק. ממליצה לטייל בבוקר באחד המפלים או לשמורת לצוורת' באזור אית'קה ולנסוע 'דוך' לניו יורק.
    לגבי מלונות – כדאי להזמין מראש לסופ"ש וכן למקומות הבאים – פרובינסטאון, לייק פלסיד, נורת' קונוואי, אקדיה. שימי לב שב-8.10 יש חג לאומי וזהו סופ"ש ארוך בו כדאי להזמין מקום לינה מבועד מועד.
    נטע

#4679 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

יופי המון תודות בטוחה שנהנה גם מהטיול וגם מהספר

#4696 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שבוע טוב

עוד שאלה קטנה לאיזה כיוון עדיף להתחיל את הטיול מכיון המסלול הכתום או הכחול כדי לתפוס את השלכת בכול שלביה מתחילים ב3.10 את הטיול שם
    תודה שוב שנה טובה וחתימה טובה

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 12 סה״כ)
מענה ל־Reply #4662 in מסלול בצפון מזרח ארהב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0