מסלול בחוף המערבי

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4365 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    אנחנו מתכננים טיול למערב ארה״ב למשך 11 ימים בתאריכים 1/10 עד 11/10 ורוצים לשמוע את דעתך על המסלול שחשבנו עליו :
    יום 0- נחיתה בסן פרנסיסקו
    יום 1- טיול רגלי בסן פרנסיסקו, רציף הדייגים צי׳נה טאון
    יום 2- טיול בסן פרנסיסקו ברכב, לומברד גולדן גייט
    יום 3- נסיעה למונטריי דרך כביש 101, דרך 17 מייל ולינה בסן סימיון
    יום 4- נסיעה לסולבנג ומעבר בסנטה ברברה לינה בסנטה מוניקה
    יום 5- נסיעה לכיוון מאליבו , הוליווד ויוניברסל סטודיוס
    יום 6- נסיעה לווגאס, עצירה ב-calico לינה בווגאס
    יום 7- יום שלם בווגאס
    יום 8- נסיעה לכיוון בולדר סיטי , ביקור בהובר דאם כניסה לגרנד קניון
    יום 9 – נסיעה לעיירה פייג׳, lake powell הגעה לברייס
    יום 10- טיול בברייס ונסיעה לכיוון הזאיון
    יום 11- טיול בזאיון ונסיעה חזרה לווגאס
    יום 12 – טיסה מווגאס לישראל
    נשמח להערות , טיפים, לינה
    תודה!!

#4367 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אלה הערותיי
    ימים 1,2 – עדיף לשלב את לומברד עם רציף הדייגים ואחכ לקחת קרונית לכיכר יוניון וללכת ברגל לצינהטאון או לדחות את צינהטאון ליום 2
    יום 3 – כביש 101 פקוק יחסית. עדיף לנסוע למונטריי דרך כביש 280 ו-17 ומשם ל-1 או דרך 280 משם ל-85 ורק בסוף לנסוע ל-101 וממנו לחתוך ל-1. מכיוון שיום זה עמוס (כדאי לבקר באקווריום וכן במפלי מקוואי) אני חושבת שאפשר לוותר על כביש 17 המייל שהנוף בו פחות יפה מהנוף בכביש 1
    יום 4 – את הבוקר כדאי להקדיש לאזור קמבריה ומורו ביי. שמורת מונטה דה אורו מאד יפה. סולבנג מקום תיירותי למדיי ולדעתי לא חובה… אבל זה עניין של טעם
    יום 6 – בדרך יש אאוטלט גדול בברסטו. קליקו – ככה ככה… אפשר לוותר אם חסר זמן
    יום 8 – יום עמוס יחסית…. הנסיעה לגרנד קניון מצוק דרומי ארוכה (5 שעות בלי עצירות)… כדאי לצאת מאד מוקדם בבוקר כדי להספיק לטייל לצד המצוק לעת שקיעה.
    יום 9 – יום עמוס מדי לטעמי – 6 שעות נהיגה (בלי עצירות). לא תספיקו בכלל לטייל ביום זה…. אם בכ"ז אתם בוחרים באופציה זו צאו מהגרנד קניון השכם בבוקר. כדאי להוסיף ביקור בקניון אנטילופ ליד אגם פאול בפייג.
    על השאר בסדר
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 9 חודשים ע"י נטע דגני.
    #4394 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    לגבי ימים 8 ו 9, כיצד את מציעה לשנות כדי להקל על הנסיעות הארוכות? האם את מציעה לנו לוותר על אחד הקניונים?
    לגבי היום ה 2 האם את מציעה להסתדר בתחבורה הציבורית במקום לקחת את הרכב?
    תודה רבה !

#4401 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם תעשו שינוי גורף בתוכנית ותבקרו במצוק הצפוני של הגרנד במקום בדרומי זה יחסוך לכם זמן נסיעה רב. אבל מקרה זה הדרך לא תעבור בסכר הובר (תוכלו לנסוע אליו הלוך חזור מווגאס). אפשר לראות מידע על מסלול כזה – במסלול החום המקוצר בספר מערב ארה"ב מסלולים. מפאת חוסר זמן אני חושבת שאין לכם ברירה אלא לוותר על אזור פייג. אם תהיה לכם אנרגיה תוכלו לדחוס את פייג ביום 10 (אם תקומו ממש מוקדם), אבל אפשר לקחת החלטה לגבי זה תוך כדי הטיול.
    שלד של מסלול כזה יכול להיות:
    יום 8 – נסיעה דוך השכם בבוקר מווגאס לברייס וטיול בברייס
    יום 9 – נסיעה למצוק הצפוני, לינה בגייקוב לייק או בלודג שעל שפת המצוק (בו קשה להשיג מקום פנוי). הכביש למצוק אמור להיות פתוח עד סוף אוקטובר אך במקרה של מזג אוויר קיצוני מאוד הוא עלול להסגר קודם (הסבירות לכך נמוכה)
    יום 10 – נסיעה לזאיון, ואם יש כוח תוספת של הלוך חזור לפייג
    יום 11 – זאיון ונסיעה לווגאס

לגבי רכב בסן פרנסיסקו. הכי יעיל מבחינת זמן זה לאסוף את הרכב בשדה (זה גם יחסוך עלות מונית לעיר ולא יבזבז את הבוקר בלקיחת הרכב בעיר). מצד שני צריך לשם כך למצוא מלון בו החנייה ללא תשלום או במחיר סביר. אין צורך ברכב בעיר (הרבה יותר נוח בלי רכב) למעט הנסיעה על הגולדן גייט וההגעה לגשר שקצת מסובכת ללא רכב (אם כי תמיד ניתן להגיע לגשר במונית או בתחבורה ציבורית ולטייל לאורכו ברגל).
    נטע

#4680 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    חג שמח ושנה טובה
    האם כדאי לשנות במעט את המסלול ולנסוע ליוסמיטי מסן פרנסיסקו ליומיים ובכך לוותר על גרנד קניון והברייס (ולנסוע מווגאס לפארק ציון כי הוא הכי קרוב )?
    האם היוסמיטי פתוח בתחילת אוקטובר ?
    תודה !

#4683 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יוסמיטי מקום מקסים אבל אם כבר מגיעים ליוסמיטי הגיוני להמשיך ממנה לווגאס דרך כביש מעבר טיוגה, מה שלא כ"כ מסתדר לפי הבנתי מהתוכנית שלכם. קשה לי לייעץ מה עדיף – יוסמיטי או ברייס וגרנד קניון. אני חושבת שאישית אני מעדיפה את יוסמיטי אבל זו באמת החלטה קשה מאוד… יוסמיטי פתוח באוקטובר וזו אפילו עונה טובה. חובה להזמין מקום לינה מבעוד מועד בעיקר בסופ"ש.
    נטע

#4685 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי
    לאור הסיכוי שהמצוק הצפוני עלול להיות סגור חשבתי לוותר על הגרנד קניון ולשנות מעט את המסלול :
    יום 6 – להדרים לסן דייגו
    יום 7- מסן דייגו לווגאס
    יום 8 – ווגאס
    יום 9- נסיעה לברייס ולינה שם
    יום 10 – נסיעה לזיון פארק וחזרה לווגאס מעבר בעמק האש
    יום 11 – יום אחרון בווגאס
    האם ניתן לשלב את פייג במסלול הזה באופן כזה שהנסיעות לא יהיו ארוכות מידי ?

#4687 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני חושבת שסיכוי סביר מאוד שהמצוק הצפוני יהיה עדיין פתוח באוקטובר אך תוכל לברר זאת בביטחון דרך מוקד השמורה. לגבי התוכנית שלך – אני חושבת שיום 10 הוא מאוד לחוץ. ביום 9 תספיק לטייל מעט מאוד בברייס ואילו ביום 10 יש לך גם נסיעה ארוכה יחסית וגם עלייך להספיק לטייל – בברייס, בזאיון ובעמק האש..? זה יותר מדי. בטח שאי אפשר לשלב את פייג' במסלול הזה. אני אישית הייתי מוותרת על סן דייגו ומתמקדת בזאיון, ברייס ואולי גרנד קניון. או – שהייתי מוותרת על זאיון וברייס ומוסיפה את יוסמיטי. הכל כמובן עניין של טעם אישי – האם אתה מעדיף עוד זמן בטבע או עוד זמן בעיר..
    נטע

#4688 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

לגבי יוסמיטי היינו מאוד רוצים לנסוע לשם אך זה משנה לנו את המסלול לגמרי,
    זה אומר שביום ה-3 מסן פרנסיסקו ליוסמיטי ואז כדי לנסוע בכביש 1 נצטרך לחזור אחרי 2-3 ימים לסן פרנסיסקו ולהתחיל לרדת לכיוון לוס אנג'לס ובסוף לאס ווגאס.
    אין לנו בעיה עם זה אך אני יודעת שהנסיעה מסן פרנסיסקו ליוסמיטי זו נסיעה של כ-3.5 שעות כך שבחזור לסן פרנסיסקו זה יהיה יום של נסיעה קשה ואני מנסה לקצר את הנסיעות עד כמה שניתן.
    מה דעתך על המסלול הבא (ויתרתי על סן דייגו)
    יום 8 – נסיעה מווגאס לברייס, שקיעה וזריחה בברייס.
    יום 9 נסיעה מברייס לזאיון (האם כדי לצאת על הבוקר או שכדאי לטייל בברייס בבוקר?)
    יום 10 יציאה מזאיון ל Valley of Fire , סכר הובר, Lake Mead והגעה לווגאס
    יום 11 – לילה אחרון בווגאס
    יום 10 נראה לי קצת עמוס וחשבתי ביום 9 לקצר טווח ולצאת בערב לכיוון Valley of Fire , השאלה היא אם יש שם היכן ללון.
    אשמח לשמוע את דעתך 🙂

#4693 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אי בעיה לנסוע מסן פרסיסקו ליוסמיטי, לבלות ביוסמיטי יום-יומיים ואז לנסוע מיוסמיטי למונטריי ולהמשיך במסלול לאורך כביש מספר 1. זה לא אידיאלי אבל זו בהחלט אפשרות ריאלית.
    לגבי התוכנית – סכר הובר אינו שוכן בדרך בין זאיון לווגאס (צריך להגיע לווגאס ולנסוע דרומה מזרחה כחצי שעה לסכר). ביום 9 כדאי לטייל לדעתי בבוקר בברייס ואת יום 9 כדאי להקדיש לדעתו כולו לזאיון פלוס לינה בזאיון. קחי בחשבון שעדיף לעשות צק אין למלון בווגאס פעם אחת ולא פעמיים שכן מדובר בעיר די מעייפת… לכן אולי כדאי לרכז את השהות בווגאס לשהות אחת ולא לשתיים – כלומר ללון בווגאס רק בסוף הטיול. לדעתי הכי הגיוני לנסוע מלוס אנגלס לזאיון, לטייל בזאיון, לאחר מכן להמשיך לברייס ומברייס לחזור לווגאס לשהות אחת מרוכזת בסוף הטיול.
    נטע

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
מענה ל־Reply #4367 in מסלול בחוף המערבי
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0