מסלול בחוף המזרחי אנא הושיעיני :-)

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול בחוף המזרחי אנא הושיעיני :-)

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4781 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נוחת בבוסטון אחרי המערבי – וחוץ מיומיים בבוסטון מבולבל לחלוטין לגבי 4 ימי הדרך עד לניו יורק – חברי פורום מסויים אנשים מקסימים באמת מזהירים אותי ממזג אוויר חורפי – ומשלכת שכבר לא קיימת – אני נוסע לבדי – אנא עזרתך מילוי 4 הימים הנ"ל – אטרקציות מעניינות – המון תודה – יוסי

28/10( א ) – Boston  – לינה ב- Best Western
    29/10(ב ) – Boston  – לינה ב- Best Western
    30/10 (ג )- בדרך – לינה א
    31/10 (ד ) – בדרך – לינה א
    1/11 ( ה ) – בדרך – לינה א
    2/11 ( ו ) – בדרך – לינה א
    3/11 החזרת רכב ב- NY

#4792 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מזג האוויר יכול אכן להיות מעט קריר בעונה זו אולם מנגד זו גם עונה יבשה יחסית עם מעט גשם באופן יחסי ושמיים בהירים. השלכת אכן כבר לא קיימת בקוב המקומות בתחילת נובמבר… אני הייתי מציעה לך לרדת מבוסטון לניו יורק דרך קייפ קוד ואת הדרך ללונג איילנד לעשות במעבורת מניו לונדון. יש בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב בסוף המסלול הכחול מידע על הדרך מבוסטון לניו יורק דרך קייפ קוד.
    נטע

#4797 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אני מתכונן לרכוש את הספר שלך – בחנות כי בדואר זה לא יספיק להגיע אלי ואולי אני טועה 🙁
    אני מבין ממך שיש להתמקד במסלול הכחול אבל משום מה יש לי משיכה לכיוון ניו המפשייר – וההרים האם להוציא רעיון זה מראשי בשלב זה או האם יש אלטרנטיבות
    אולי מקטעי מסלולים אחרים בספרך בשילוב עם הכחול

המון תודה

יוסי

#4813 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר בהחלט לנסוע מבוסטון להרים הלבנים של ניו המפשייר (המופיע במסלול הכחול בספר). הבעיה היא שהרים אלה גבוהים טופוגרפית ועלול להיות בהם קר ואולי אף מושלג באזורים מסויימים… הרבה ביותר מאשר אזורי החוף (כמו קייפ קוד) שהם נמוכים יותר. בכל מקרה יש פירוט רב על ההרים הלבנים בספר שלי. אתה יכול ללון בנורת' קונוואי ומשם לצאת לגיחות להרים.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #4813 in מסלול בחוף המזרחי אנא הושיעיני :-)
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0