מסלולים של חמישה ימים במקום הארוכים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלולים של חמישה ימים במקום הארוכים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3991 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע, רכשתי את הספר צפון מזרח ארה"ב והוא מרשים ומעניין, וגם מכיל את כל מה שאנחנו מתכננים לראות. הבעיה שלי היא שיש לנו שני רצפים של ראשון-חמישי בשביל לטייל בהם, כאשר תכננתי באחד מהם לנסוע להרים הלבנים ובשני לכיוון אית'קה והניאגרה. אנחנו נוסעים עם ששה ילדים מקסימים וסקרנים (כאלה שיכולים ליהנות גם ממפעל, גם ממוזיאון וכמובן מהליכה בטבע וממים), ואני מאד לא אוהב נסיעות שבהם עושים וי על דברים וממשיכים הלאה, אלא דווקא להגיע למקום יפה, להתמקם ולמצות אותו.
    האם מסלול של נסיעה מניו ג'רזי (זה הבסיס שלנו, בפרברי ניו יורק) להרים הלבנים עם לינה של לילה אחד בהלוך ואחד בחזור, ושני לילות שהייה בלב ההרים ועשיית טיולים משם הוא מסלול מוצלח? וכנ"ל לגבי השבוע השני – האם יש מסלול מוצלח של חמישה ימים? כל המסלולים בספר ארוכים ונינוחים.
    אציין רק שאנו נשהה בניו ג'רזי גם בספטמבר, אבל אז אני אעבוד ונוכל לטייל רק בימי ראשון (אנו שומרי שבת).
    תודה מראש
    יואב

#3993 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

בשל נסיעה לחו"ל צפוי עיכוב במתן תשובות בפורום זה עד סוף אוגוסט 2012
    גולשים הרוצים לתרום מהידע שלהם ולסייע לגולשים אחרים מוזמנים לעשות זה בברכה
    קיץ נעים מרובה טיולים, נטע

#4018 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני חושבת שטיול לחצי האי קייפ קוד יכול מאוד להתאים לכם והוא לא מאוד רחוק מניו גרזי
    לגבי הנסיעה להרים הלבנים – המסלול שהצעת מעוד לחוץ אבל בהחלט אפשרי
    לגבי נסיעה לניאגרה דרך איתקה – כנ"ל
    כאמור אני הייתי מתמקדת לפחות באחד הסופש"ים בקייפ קוד
    מתנצלת שאני לא יכולה לסייע כעת יותר לעומק (אני בעצמי בטיול בחו"ל). נטע

#4350 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

חזרתי מטיול של שבוע באדרונדק. את ימים 2-3 של המסלול הירוק ניתן בכיף לעשות במשך שבוע שלם עם ילדים: יש אגמים מדהימים!, נהרות, שכירת קייקים או קאנו, אבובים. תענוג לילדים. מרחק של כחמש שעות נסיעה מניו ג'רזי, כך שסביר מאוד לחמישה ימים.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #4350 in מסלולים של חמישה ימים במקום הארוכים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0