מחפש חניון RV ליד יוניברסל סטודיו לוס אנגלס

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מחפש חניון RV ליד יוניברסל סטודיו לוס אנגלס

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4302 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע.
    שמי עומר גרנון,אנחנו (הורים+זוג בנות) יוצאים בחודש הבא לטיול קראוונים בחוף המערבי.
    אני מחפש חניוני RV קרובים ליוניברסל, הכי קרובים שמצאתי רחוקים 9-15 מייל מהאתר, מה את ממליצה ?
    יש את הלינק הזה שמרכז את המקומות – http://www.happyvagabonds.com/California/universal-studios-hollywood-california-rv-parks-campgrounds.htm
    את מכירה עוד חניונים?

תודה רבה.

#4307 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    למיטב ידיעתי אין חניוני לילה לקרוואנים קרוב ליוניברסל. אתה יכול לנסות את החניון הזה שגם הוא מרוחק כ-13 מייל מהפארק: http://www.balboarvpark.com/
    נטע

#4309 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי , בוקר טוב.
    תודה על התשובה.
    אכן,מצאתי שני חניונים לא רחוק מהמקום,שזה אחד מהם.
    אנחנו מתכננים 2 לילות בלוס אנגלס,כאשר בתוכנית האולפנים,דיסני והעיר עצמה.
    האם את ממליצה להתמקם בחניון אחד עבור שלושת הימים,או לשנות מיקום?
    אנחנו באים מצפון,מתחילים באולפנים,וממשיכים דרומה לכיוון דיסני,ומשם מזרחה לקניונים.
    חשבתי להתמקם ישר בחניון הקרוב לדיסני, ומשם לצאת לאתרים השונים,ובכך לחסוך נסיעה עם הקראוון בתוך העיר.
    מה את ממליצה ?

תודה.

#4321 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המרחקים באזור לוס אנגלס גדולים והפקקים מרובים. נסיעה של כשעה מיוניברסל לדיסני עלולה להתארך לשלוש שעות בשעות העומס (לכן עדיף לא לעשות נסיעות אלה בשעות הבוקר או אחה"צ – עדיף לנסוע למשל מיוניברסל לדיסני בשעות הערב המאוחרות אחרי הביקור ביוניברסל). אם תלון בחניון קרוב לדיסני במשך כל הימים – איך תגיעו לאתרים השונים ללא הקרוואן? האם יש לכם גם רכב רגיל?
    אם ההתניידות היא בקרוואן אז אני ממליצה לשנות מקום לינה וללון בלילה הראשון (ואולי גם השני) באזור האולפנים, ובלילות הבאים באזור דיסני
    נטע

#4328 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

עזרת לי מאוד
    תודה רבה.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־Reply #4307 in מחפש חניון RV ליד יוניברסל סטודיו לוס אנגלס
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0