מהרשיס' לאיתקה

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3613 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי שוב נטע,
    אנחנו ממש בסיום ההכנות לטיול (סייעת לי רבות גם פה וגם בספרך) ויש לי שאלה נוספת –
    אנחנו ישנים לילה בלנקסטר (אחרי סיור בהיימיש) ומתכננים בבוקר לעשות סיור במפעל השוקולד הרשיס'. חשבתי להמשיך באותו יום לקורנינג למפעל הזכוכית. זה בטח כבר יהיה בשעות הצהריים המאוחרות ואולי אפילו אחה"צ. האם מיותר? האם הילדים יאהבו? אין לי בעיה לוותר אם זה מאריך את הדרך לאגמי האצבעות. אז ככה- אם נלך על זה, האם כדאי לישון שם ומיד בבוקר להמשיך לאיתקה? או להגיע ממש בלילה מאוחר לאיתקה ולישון שם?
    ואם מוותרים על קורנינג ועושים את הרשיס' בבוקר כדאי לישון באותו לילה באיתקה ולנסוע את כל הדרך או למשל לישון באמצע הדרך ב-scranton נניח?
    זה הדבר היחיד שאינני סגורה לגביו וצריכה כבר להזמין מלון.
    שורה תחתונה – נסיעה דוך מהרשיס לאיתקה ביום אחד ולינה באיתקה? או פיצול היום ולינה באמצע הדרך?
    תודה רבה, מאיה

#3616 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זמן הנסיעה מלנקסטר דרך הרשי לאיתקה כ-5 שעות. אם את מוסיפה את המוזיאון בקורנינג זמן הנסיעה יתארך בכרבע שעה בלבד. אם אתם מבקרים בבוקר בהרשי אני לא מאמינה שתספיקו להגיע למוזיאון הזכוכית מספיק זמן לפני שעה הסגירה כך שאם את רוצה לבקר במקום את צריכה לדחות זאת ליום המחרת, על חשבון איתקה.
    המוזיאון יפה אך איני מכירה אותך ואת ילדייך ולכן קשה לי לדעת עד כמה תיהנו שם. בעיקרון יש שם דברים מעניינים לילדים אבל זה לא מוזיאון המיועד לילדים.
    לגבי השאלה על נסיעה דוך או לא. זה מאוד תלוי כמה זמן יש לכם באיתקה. אם זמנכם באיתקה מוגבל אז כדאי להגיע לאיתקה כבר בערב יום זה כדי להשאיר די זמן לטייל שם ביום המחרת.
    נטע

#3617 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אם אני מוותרת על קורנינג (מה שנראה לי שיקרה בסוף), אז יוצאים בבוקר מלנקסטר, עוברים לביקןר קצר דרך מפעל השוקולד ונוסעים לאיתקה. יהיו לנו שני לילות שם ונוכל להספיק די הרבה.
    אז בשורה התחתונה- אם אנחנו עושים רק את הרשיס, להגיע ישירות ללינה באיתקה או לישון איפשהו בדרך למשל בוויליאמספורט ולקום בבוקר ולהמשיך? זו ההתלבטות כרגע.

#3619 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני הייתי נוסעת בלילה עד איתקה אבל זה באמת עניין אישי שקשור לכמה כוח יש לכם לנסיעות ארוכות.
    בלי קשר – רק ליידע אותך שבניגוד למה שכתבת הביקור במוזיאון השוקולד זה סיפור לא קצר, של כמה שעות.
    נטע

#3620 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אם כך, אולי באמת כדאי ללון בוויליאמספורט או אולי סקרנטון. על איזה כביש את ממליצה לנסוע? 81? או 15? איפה יש נוף יותר יפה? אגב רמת המלונות במקומות האלו מאוד פשוטה. את מכירה מקום לינה בדרך שהמלונות בו קצת יותר איכותיים מ-2 כוכבים?

#3622 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    דרך 81 יותר מהירה. דרך 15 יותר יפה.
    לא מכירה מלונות בשתי עיירות אלה. מניחה שבגלל שהן אינן עיירות תיירות רוב המלונות בהם יהיו מלונות דרכים פשוטים.
    נטע

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־Reply #3622 in מהרשיס' לאיתקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0