לידיעה: מפלי הניאגרה – המנהרה שמאחורי המפלים בצד האמריקאי

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה לידיעה: מפלי הניאגרה – המנהרה שמאחורי המפלים בצד האמריקאי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4311 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

16/08/2012
    נטע שלום,
    בפרסומים ובספרות מופיעה "המנהרה שמאחורי המפלים" כאתר ביקור במסגרת ביקור במפלי הניאגרה, זה גם עולה כסף לבקר שם.
    בפועל, נכון לאוגוסט 2012, ולפחות בצד האמריקאי של המפלים, אין גישה למנהרה כזו, אלא רק לדק עץ (Deck)ומרפסות תצפית שמגיעות עד קרוב מאוד למפל.
    שאלתי פקח של השמורה שנכח במקום, ולדבריו, מנהרה כזו היתה ונסגרה לפני מספר שנים עקב התמוטטות, הדבר כאמור לא מצוין בשום פרסום ואף לא בשלטי הדרכה הפזורים ברחבי האתר והשמורה.
    אני יודע שאמורה להיות מנהרה כנ"ל גם בצד הקנדי של המפלים מאחורי מפל "הפרסה", אך מכיון שלא הייתי שם, איני יכול להעיד לגבי זה.
    הביקור גם על דק העץ בצד האמריקאי בפני עצמו הוא מרשים ומהנה גם ללא "נוכחות" המנהרה.

תרטבו ותהנו.

גבי

#4341 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי גבי
    ראשית, תודה על העדכון.
    בספר שלי מופיעים שני אתרים בסגנון שאתה מדבר עליהם – האחד בצד האמריקני בשם Cave of the Winds בו יורדים מתחת לאדמה במעלית המובילה לאזור של דק ומרפסות עץ שמתקרבות למפלים, והשני – בצד הקנדי בשם Journey Behind the Falls בו יורדים לבושים במעילי גשם במעין מנהרה אל מאחורי המפל, חוויה מרשימה מאוד. איני מכירה את המקום עליו אתה מדבר – "המנהרה שמאחורי המפלים", מניחה שאתה מתכוון לאיזהו חלק של Cave of the Winds שאולי סגור למבקרים?
    נטע
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #4341 in לידיעה: מפלי הניאגרה – המנהרה שמאחורי המפלים בצד האמריקאי
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0