- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 5 months by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › כביש דנאלי וגג העולם לנסיעה בקראוון שכור
שלום לך, בהתאם להצעות מסלולים בספרים שלך תיכננו את הטיול קראוונים המשפחתי שלנו לחודשיים שלמים מאמצע יולי. לוקחים קראוון מקרוז אמריקה באנקורג' אח"כ ח.אי קינאי, עוברים לואלדז. אח"כ דרך גג העולם, ויטהורס, היינס, סקגווי, הדרמה לרוקיס הקנדיים דרך היידר, ומקנחים בח. אי ונקובר מחזירים קראוון בסיאטל. החלטנו לוותר על פארק דנאלי. האם בכל זאת לטרוח ליסוע מהקינאי דרך כביש דנאלי לואלדז (עיקוף גדול) או ליסוע בקצרה מהכביש המקביל הדרומי מהקינאי לואלדז ? שאלה נוספת האם קרוז אמריקה מאפשרת בכלל ליסוע בכביש גג העולם, כביש דנאלי ודומיהם? הבנתי שאת נסעת שם עם קראוון. מה עושים אם יהיה לי תקר? תודה
הי
אישית – לא הייתי מוותרת על דנאלי.
כביש דנאלי מדהים ויש לאורכו חניוני לילה נהדרים. ההנאה מאוד תלויית מזג אוויר כמובן.
כביש דנאלי וכביש גג העולם הם דרכי כורכר באיכות טובה מאוד. נוסעים בהם המון קרוואנים ומכוניות ויש לאורכם גם תחנות שירות (תחנת דלק קטנה, אכסנייה קטנה ואפילו אם אני לא טועה יש בכביש דנאלי מקום לתקן תקר). לגבי חברות ההשכרה – מצד אחד הן מבהירות שאין לנסוע בכביש לא סלול (ורבים מכבישי לאסקה לא סלולים וגם אלה הסלולים באזורים רבים בלי אספלט) ומצד שני הן מרשות לנסוע בכביש כביש מוכרז שיש לו מספר וכביש דנאלי וגג העולם הם ללא ספק כאלה) למעט כמה כבישים ספציפים כמו דוסון, הכביש לאיגל וכדומה. אני חושבת שאי הבהירות מכוונת. בפעם האחרונה שדיברתי עם מנכ"ל מוטורהום שמייצג בארץ את קרוז אמריקה הוא שאלתי אותו שאלה זו והוא בירר עבורי עם קרוז אמריקה ותשובתם הייתה שמותר לנסוע בכביש דנאלי.
מקווה שסייעתי. אין כאן תשובה חד משמעית…
נטע
מתכננים טיול לארה"ב וקנדה?
הצטרפו לקבוצת הפיסבוק שלנו
בה תשמעו ראשונים על עדכונים ומבצעים
ובה קבוצת המומחים שלנו תסייע לכם באופן אישי בתכנון