ירח דבש במערב ארה"ב

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10452 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע,
    אני שומע כל כך הרבה ביקורות חיוביות על הספר שלך ומחכה לקבל אותו בדואר..

אך אני רצה להתייעץ איתך/לקבל המלצה ממך בעניין הטיול הצפוישלנו בארה"ב.
    ב- 11/6/13 אנחנו מגיעים שני זוגות לירח דבש בחלק המערבי של ארה"ב לאחר שבוע בניו-יורק. לארץ אנחנו חוזרים ב- 23/6/13 כך שיש לנו סה"כ 12 ימים.
    מצד אחד אנחנו רוצים קצת להתפאנן כי זה ירח דבש אך מצד שני רוצים להספיק לראות מקומות ולהנות כמה שיותר מאזורים הכוללים חופי ים מבלי לרדוף אחרי הזמן..
    אנחנו נוחתים בסן דייגו ב- 11/6/13 וסוף הטיול שלנו (חזרה לארץ) הוא בלאס וגאס.
    האם אפשר לקבל ממך המלצה כללית על מסלול ועל מס' ימי שהיה בכל מקום?

בתודה רבה מראש!!

מיכה

#10470 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לצערי איני יכולה בפורום זה מפאת חוסר זמן לתת המלצות למסלול. אבל – אם תכין שלד מסלול אתה יכול לשלוח לי אותו דרך הפורום ואשמח להעיר עליו ולחוות דעתי ולהציע הצעות שיפור, וכן לענות על כל שאלה ממוקדת שתיהיה לך.
    נטע

#10501 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם אתם רוצים לנסוע צפונה לאגם טהו – זה לא משהו שאפשר לעשות ביומיים. ובכלל – יש הרבה מקומות עליהם אני ממליצה הרבה יותר מלייק טאהו (כמו למשל יוסמיטי, כביש 1, מונטריי וכמובן סן פרנסיסקו). אפשר לעשות טיול של לפחות שבוע (עדיף 10 ימים) מלוס אנג'לס דרך כביש 1, מונטרי, סן פרנסיסקו ויוסמיטי לווגאס. לדעתי זה טיול מקסים שהרבה יותר מוצלח מבלות שלושה ימים בסן דייגו ושלושה ימים בלוס אנגלס… אבל זה באמת עניין אישי.
    אם מעניין אותכם לשקול מסלול שכזה עיינו במסלול האדום בספר שלי על מערב ארה"ב כדי לקבל מושג לגביו.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #10501 in ירח דבש במערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0