יעוץ במסלול במערב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה יעוץ במסלול במערב ארה"ב

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10173 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום,

אנו משפחה עם 3 ילידים רכשתי את הספר ארה"ב מערב אשר עוזר לי מאוד. אני מתבסס על המסלול האדום כאשר אנו מתחילים בלוס אנגלס (עם גיחה לסי וורלד) עולים צפונה לסן פרנסיסקו מזרחה ליוסמיטי ומסיימים בלאס וגאס לפני טיסה לחוף המזרחי.
    להלן המסלול אשמח לחוות דעתך ותשובתך למספר שאלות( עדין לא הזמנו מלונות )

תאריך עיר בילוי עיר לינה
    24-יול לוס אנגלס סיור בעיר לוס אנגלס
    25-יול לוס אנגלס יוניברסל לוס אנגלס
    26-יול לוס אנגלס דיסני סאן דיגו
    27-יול סאן דייגו סי וורלד סאן דיגו
    28-יול כביש 1 סנטה ברברה
    29-יול מונטרי מונטרי
    30-יול סן פרנסיסקו סן פרנסיסקו
    31-יול סן פרנסיסקו סן פרנסיסקו
    01-אוג נסיעה ליוסמיטי יוסמיטי
    02-אוג יוסמיטי יוסמיטי
    03-אוג סקויה סקויה
    04-אוג נסיעה ללאס וגאס לאס וגאס
    05-אוג לאס וגאס לאס וגאס
    06-אוג לאס וגאס סכר הובר לאס וגאס
    07-אוג טיסה לניו גרסי אחה"צ ניו גרסי ( יש לנו חצי יום בלאס וגאס)

מספר שאלות
    1. מה דעתך על המסלול והאם את ממליצה לי לשנותו?
    2. האם מומלץ בנסיעה צפונה מלוס אנגלס ללון לילה אחד בסנטנה ברברה ושני במונטרי או 2 לילות במונטריי?
    2. האם מומלץ ללון 3 לילות באזור היוסמיטי או שעדיף את הלילה השלישי ליד הסקויה
    כמו כן באיזה ערים מומלץ לישון ( אני מבין שאני בלחץ זמן אני מזהה מצוקה של מלונות לתקופה הנ"ל)
    לאחר מכן אנו ממשיכים ללאס וגאס אני מניח כי זה שיקול בבחירת מקומות הלינה

נטע תודה מראש
    אריק לוי

#10180 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מציעה לך קודם לבקר בסן דייגו ודיסני ואז באזור לו אנגלס. זה יחסוך נסיעות הלוך חזור ויקצר את הנסיעה ב-28.7
    ב-28.7 עדיף ללון בקמבריה או במורו ביי כדי לחלק טוב יותר את הנסיעה בכביש 1
    ב-29.7 יש לנסוע עד מונטריי
    כדאי להקדיש למונטרי יום מלא (הגעה לסן פרניסקו ב-30 בערב) – וזה אומר שחסר לכם יום…
    מיוסמיטי לסקויה זו נסיעה ארוכה למדיי. על פי התוכנית הזו לא יהיה לכם כלל זמן לטייל בסקויה. מדוע לא לבקר ביער הסקויה של יוסמיטי ולנסוע מיוסמיטי לווגאס דרך כביש מעבר טיוגה היפהפה? זה יותר הגיוני
    ולגבי שאלותיך
    על שאלה 1 נראה לי שעניתי
    שאלה 2 – קשה מאוד להספיק להגיע ביום אחד מאנהיים או מלוס אנגלס למונטריי דרך כביש 1 (זה 7-8 שעות נסיעה ללא עצירות). זה לא משאיר זמן לטיול. כדאי ללון לילה אחד בקמבירה או מורו ביי ושני לילות במונטריי. או לילה אחד במונטריי ובערב נסיעהלסן פרנסיסקו
    שאלה 3 – כאמור אני לא חושבת שיש לך די זמן לסקויה. ביוסמיטי כדאי ללון הכי קרוב לעמק שניתן. אל פורטל הוא מקום טוב. יש בספר מידע על כמה מלונות בקרבת העמק.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
    #10208 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ממש לא כדאי ללון בצד המזרחי – זה שעתיים וחצי נסיעה מהעמק בדרך מאוד לא נוחה לנהיגה. אם אתה לא מוצא מקום באזור העמק נסה שוב ושוב עד שיתפנה משהו. במקרה הכי גרוע שהוא גם רחוק מאידיאלי אפשר ללון במריפוסה או בגרובלנד. ממה שאני יודעת עוד ניתן כעת למצוא לינה בעמק לחודש אוגוסט (אלא אם כן מדובר על סופ"ש).
    אני אישית לא הייתי מורידה ימים מיוסמיטי (מקסימום אפשר להקדיש חצי יום לסן פרנסיסקו בבוקר היום בו נוסעים ליוסמיטי – כלומר לצאת לדרך רק בצהריים). כאמור כפי שהערתי לך קודם – מציעה לך לוותר על סקויה.
    נטע

#10380 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אוקהרסט זה מאוד רחוק
    נסה את המלון בעמק (אולי יהיה לך מזל)
    http://www.yosemitepark.com/yosemite-lodge.aspx
    ונסה את המלון הזה
    http://www.yosemitewestgate.com/
    ואת זה (שהוא יקר יחסית)
    http://www.evergreenlodge.com/
    גרובלנד יותר קרוב לעמק מאוקהרסט
    אפשר גם לשקול ללון במריפוסה למרות שגם זה לא אידיאלי ורחוק (והדרך מיוסמיטי למריפוסה מאוד מפותלת).
    מציעה לעשות הזמנה שאפשר לבטל בגרובלנד או במריפוסה וכל הזמן לבדוק אם התפנה משהו בשלושת המלונות לעיל ובשני המלונות של אל פורטל
    נטע

#10464 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

מצוין
    נטע

#10904 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    פארק דיסנילנד ופארק יורודיסני דומים. זה לא אומר בכלל שאם הייתם לפני 3 שנים ביורודיסני שלא תיהנו מאוד בדיסנילנד אבל אם זה המצב אולי באמת שווה לבחור את פארק קליפורניה שגם הוא מומלץ.
    נטע

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־Reply #10380 in יעוץ במסלול במערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0