- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 10 חודשים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › ייעוץ על טיול בהרים הלבנים+ אלף האיים + אדירונדק
שלום נטע!. אנו זוג 60+, נטייל ביולי אוגוסט בצפון מז ארה"ב. מתכננים סיבוב כזה: בסוף יום שמתחיל בבוסטון להגיע להרים הלבנים (מקווים שנמצא לינה בלינקולן) , 3 לילות בלינקולן, הלילה הבא בברלינגטון אחרי יום טיול, , הלילה הבא באלכס-ביי אחרי טיול בסביבת ברלינגטון, עוד ליחלה באלכס אחרי "אלף האיים". אח"כ דרך מסנה ומפעלי המים של הסט לורנס לסרנק לייק , עוד לילה בסרנק לייק אחרי טיולים באדירונדק, ביום הבא הגכעה לאולבני (חברים . אבל התאריך איתם גמיש)
(א) נשמח לחוות דעתך על מסלול זה. (ב) אנחנו מנסים לקצר ביוןם אחד, מבלי לצמצם יעדים. אפשר לדעתך? באיזה קטע?
שאלה נוספת: בשום מקום לא ציינת את מפעלי החשמל ונתיבי השייט (locks) של סט לורנס בתור "אטרקציה" . אני אישית מתעניין בדברים כאלה. זו רק שאלה של טעם או שזה גם בלתי מרשים כשלעצמו? תודה!!
הי
המסלול סה"כ בסדר. ייתכן שעדיף ללון בנורת' קונוואי ולא בלינקולן. ייתכן שאפשר לאחד את היום של אלף האיים עם הנסיעה לסרנאק לייק (בבוקר לצאת לשיט באלף האיים ובצהריים לנסוע לסרנאק לייק בדרך נופית החוצה את הרי האדירונדק) כך: http://goo.gl/maps/ZEtJO. שמעתי רבות על נתיב השיט באזור אבל מעולם לא ביקרתי בהם אז קשה לי לייעץ… יש לי הרגשה שזה לא מאוד מרשים לצופה מהצד (אלא רק כיף לשייטים) אבל איני יודעת.
נטע
הי
נורת' קונוורי קרובה יותר ללב של אזור הטיולים וכן לכביש המוביל להר וושינגטון… אפשר גם ללון בלינקולן כמובן. זה לא רע אבל לדעתי נורת' קונוואי מעט טוב יותר.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת