דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › ייעוץ לתכנית טיול מניו יורק לניו אינגלנד (ורמונט או ניו המפשייר ובוסטון)
- This topic has 16 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 8 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםמספר הימים המתוכנן לחלק הזה של הטיול הוא 5 ימים מלאים. יציאה מניו יורק והסיום צריך להיות בוושינגטון בשעות הערב של היום החמישי. האם זה אפשרי ? מהיכן כדאי להתחיל, מבוסטון או להתחיל את הנסיעה מאלבני לכיוון וורמונט?
נטע דגנימנהל בפורוםהי
השאלה שלך לא ברורה לי וחסר לי מידע בכדי לענות עליה (מי המטיילים, מה אתם רוצים לראות, מתי הטיול מתקיים). מציעה שתשלחי שלד של מסלול עליו חשבת ואעיר עליו הערות.
נטעDima
מנהל בפורוםבינתיים בניתי את תכנית הטיול ואשמח לקבל התייחסות. הטיול מתוכנן עפ"י המסלול הכחול בספרך . בשל מספר ימים מוגבל ויתרנו על שמורת ארקדיה
הטיול 12 יום.
18-20 – ניו יורק
20-23 יציאה (ברכב שכור)מניו יורק לניו המפשייר. הכיוון:- וודסוויל, פרנקוניה, נורת' קונוואי, הר וושינגטון
23-25- נסיעה לבוסטון דרך עיירות החוף לינה 2 לילות בוסטון
25-27 – טיסה מבוסטון לוושינגטון . שהייה בוושינגטון יומיים
27-29- ניו יורקתודה
נטע דגנימנהל בפורוםהי
המסלול נראה בסדר אך מכיוון שאין לפני תוכנית יומים פלוס מידע איפה אתם לנים כל לילה – קשה לי לדעת בזום אין האם התוכנית בסדר… בזום אאוט היא נראית אמור בסדר.
נטעלאורה
אורחשלום !
אנחנו ניהיה בניו יורק במרץ (שנה הבאה ) וחשבנו להוסיף עוד כ-10 ימים לטיול לניו אינגלנד עם רכב . האם התקופה יפה גם ? בכל מקום מדברים על סתיו באיזור ……… האם 10 ימים מספיקים לטיול מעגלי ?
אשמח להצעות !!!!!!!!תודה
לאורה
נטע דגנימנהל בפורוםהי
ניו אינגלנד במרץ זה עדיין חורף מושלג עם כבישים חסומים ואתרי תיירות סגורים. זו לא עונה טובה לטיול טבע באזור. מציעה לנסוע דרומה. מציעה לכם לעיין בספר שלי – ארה"ב דרום מערב מסלולים – שם יש מסלול דרומי להר הסמוקי ואיי האאוטר בנקס שאפשר לעשות את רובו במרץ.
אפשר גם לשקול לטייל במסלול האדום של ספר – ארה"ב צפון מזרח מסלולים.
אני המסלולים מופיעים גם בספר המאוחד – ארה"ב מזרח מסלולים (אלא ששם הצבעים שלהם שונים).
נטעחיה ויצמן
אורחשלום
אני מתכננת טיול עם רכב למשך כ-20 יום.
תחילה הטיול וסיומו בניו ירוק.
אני רוצה לבקר בוושינגטון , ניו אינגלנד , היימיש ולהגיע עד מיין אולי גם נוביה סקושיה .
אשמח מאוד לקבל הצעות והערות לגבי מה כדאי ומה אפשר לוותר ואם זה בכלל הגיוני.תודה מראש
חיה
נטע דגנימנהל בפורוםהי
השאלה שלך מאוד כוללנית וגם חסר בה מידע – ובעיקר מתי הטיול ומי המטיילים. אני מציעה להיעזר בספר ארה"ב צפון מזרח מסלולים וקנדה מזרח – להחליט מה מעניין אותך יותר, להבין פחות או יותר מי נגד מי ואז לחזור עם שאלות ממוקדות ואף עם שלד מסלול שאשמח לחוות עליו דעתי. על פניו נראה לי שהכנסת קצת הרבה מדי ל-20 יום וייתכן שאין מנוס אלא לוותר על מזרח קנדה (נובה סקוטיה).
נטערוצים להחזיר לנו על כך שסייענו לכם בפורום זה?
הזמינו מלונות דרך הלינק הזה (המחיר שלכם יהיה אותו מחיר ואילו העמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום זה):
https://www.booking.com/?aid=804300
לקופון הנחה בהזמנת רכב בחברת אופרן:
https://www.maslulim-america.com/ofran/אריאלה
אורחמתי אני יכולה לטוס לניו המפשייר ומתי אני יכולה לטוס למסצ'וסטס?
אריאלה
אורחאני רוצה לדעת מתי אני יכולה לטוס לניו המפשייר או למסצ'וסטס
-
מאתתגובות