ייעוץ לתכנית טיול מניו יורק לניו אינגלנד (ורמונט או ניו המפשייר ובוסטון)

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה ייעוץ לתכנית טיול מניו יורק לניו אינגלנד (ורמונט או ניו המפשייר ובוסטון)

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 17 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4332 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

מספר הימים המתוכנן לחלק הזה של הטיול הוא 5 ימים מלאים. יציאה מניו יורק והסיום צריך להיות בוושינגטון בשעות הערב של היום החמישי. האם זה אפשרי ? מהיכן כדאי להתחיל, מבוסטון או להתחיל את הנסיעה מאלבני לכיוון וורמונט?

#4342 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    השאלה שלך לא ברורה לי וחסר לי מידע בכדי לענות עליה (מי המטיילים, מה אתם רוצים לראות, מתי הטיול מתקיים). מציעה שתשלחי שלד של מסלול עליו חשבת ואעיר עליו הערות.
    נטע

#4628 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

בינתיים בניתי את תכנית הטיול ואשמח לקבל התייחסות. הטיול מתוכנן עפ"י המסלול הכחול בספרך . בשל מספר ימים מוגבל ויתרנו על שמורת ארקדיה
    הטיול 12 יום.
    18-20 – ניו יורק
    20-23 יציאה (ברכב שכור)מניו יורק לניו המפשייר. הכיוון:- וודסוויל, פרנקוניה, נורת' קונוואי, הר וושינגטון
    23-25- נסיעה לבוסטון דרך עיירות החוף לינה 2 לילות בוסטון
    25-27 – טיסה מבוסטון לוושינגטון . שהייה בוושינגטון יומיים
    27-29- ניו יורק

תודה

#4640 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המסלול נראה בסדר אך מכיוון שאין לפני תוכנית יומים פלוס מידע איפה אתם לנים כל לילה – קשה לי לדעת בזום אין האם התוכנית בסדר… בזום אאוט היא נראית אמור בסדר.
    נטע

#16408 הגב
    לאורה
    אורח

שלום !
    אנחנו ניהיה בניו יורק במרץ (שנה הבאה ) וחשבנו להוסיף עוד כ-10 ימים לטיול לניו אינגלנד עם רכב . האם התקופה יפה גם ? בכל מקום מדברים על סתיו באיזור ……… האם 10 ימים מספיקים לטיול מעגלי ?
    אשמח להצעות !!!!!!!!

תודה
    לאורה

#16425 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ניו אינגלנד במרץ זה עדיין חורף מושלג עם כבישים חסומים ואתרי תיירות סגורים. זו לא עונה טובה לטיול טבע באזור. מציעה לנסוע דרומה. מציעה לכם לעיין בספר שלי – ארה"ב דרום מערב מסלולים – שם יש מסלול דרומי להר הסמוקי ואיי האאוטר בנקס שאפשר לעשות את רובו במרץ.
    אפשר גם לשקול לטייל במסלול האדום של ספר – ארה"ב צפון מזרח מסלולים.
    אני המסלולים מופיעים גם בספר המאוחד – ארה"ב מזרח מסלולים (אלא ששם הצבעים שלהם שונים).
    נטע

#42363 הגב
    חיה ויצמן
    אורח

שלום
    אני מתכננת טיול עם רכב למשך כ-20 יום.
    תחילה הטיול וסיומו בניו ירוק.
    אני רוצה לבקר בוושינגטון , ניו אינגלנד , היימיש ולהגיע עד מיין אולי גם נוביה סקושיה .
    אשמח מאוד לקבל הצעות והערות לגבי מה כדאי ומה אפשר לוותר ואם זה בכלל הגיוני.

תודה מראש

חיה

#42379 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    השאלה שלך מאוד כוללנית וגם חסר בה מידע – ובעיקר מתי הטיול ומי המטיילים. אני מציעה להיעזר בספר ארה"ב צפון מזרח מסלולים וקנדה מזרח – להחליט מה מעניין אותך יותר, להבין פחות או יותר מי נגד מי ואז לחזור עם שאלות ממוקדות ואף עם שלד מסלול שאשמח לחוות עליו דעתי. על פניו נראה לי שהכנסת קצת הרבה מדי ל-20 יום וייתכן שאין מנוס אלא לוותר על מזרח קנדה (נובה סקוטיה).
    נטע

רוצים להחזיר לנו על כך שסייענו לכם בפורום זה?
    הזמינו מלונות דרך הלינק הזה (המחיר שלכם יהיה אותו מחיר ואילו העמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום זה):
    https://www.booking.com/?aid=804300
    לקופון הנחה בהזמנת רכב בחברת אופרן:
    https://www.maslulim-america.com/ofran/

#44195 הגב
    אריאלה
    אורח

מתי אני יכולה לטוס לניו המפשייר ומתי אני יכולה לטוס למסצ'וסטס?

#44194 הגב
    אריאלה
    אורח

אני רוצה לדעת מתי אני יכולה לטוס לניו המפשייר או למסצ'וסטס

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 17 סה״כ)
מענה ל־Reply #42363 in ייעוץ לתכנית טיול מניו יורק לניו אינגלנד (ורמונט או ניו המפשייר ובוסטון)
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0