ייעוץ לגבי מסלול

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #74642 הגב
    נועה
    אורח

שלום נטע,
    אני ובן זוגי מתכננים לטוס לירח דבש למערב ארה"ב בקיץ הקרוב (עוד לא הזמנו כלום).
    חשבנו על 28-29 ימים במערב ארה"ב ועוד שבוע בניו יורק.
    במערב אנחנו רוצים להתחיל בסן פרנסיסקו, להמשיך ליוסימטי, מונטריי עד מורו ביי ומשם ללאס ואגס, פארק זאיון, ברייס, גרנד קניון (גדה צפונית שלהבנתי יפה יותר), פייג', מואב וארצ'ס, סולט לייק, ג'קסון, גרנד טיטון ולסיים בכמה ימים ביילוסטון.
    אנחנו מאוד גמישים עם מועד הטיסה. כדאי לסוע באמצע מאי וכך הטמפרטורות יהיו פחות חמות לטיולים באזור של יוטה?
    האם יש בעיה עם מעבר טויגה באמצע מאי?

בנוסף, אנחנו מתעניינים בחבילת יעוץ 2. האם אנחנו מקבלים תכנון טיול שממש מפורט על פי שעות? ברמה שאנחנו יכולים לסמוך עליו באופן מוחלט ולא לתכנן כלום?
    אם אנחנו רוצים רק 28 ימים שיוקדשו למערב, ולא תיק טיול לניו יורק כדי לחסוך במחיר, המחיר הוא 7254 ש"ח (2000 + 150*28 * 1.17 מעמ)?

תודה, נועה

#74655 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מעבר טיוגה סגור במאי בדכ אבל המסלול כפי שתיארת במילא לא כולל את הכביש
    ילוסטון סגורה עד תחילת יוני
    לגבי הצעות מסלול – מציעה להסתכל קצת במחולל המסלולים
    https://www.maslulim-america.com/m-maslulim/
    ולגבי יעוץ – הפורום זה לא המקום, מוזמנים לפנוות אלי דרך הטופס שבעמוד היעוצים
    https://www.maslulim-america.com/%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%a5/
    נטע

#75043 הגב
    אתי סלע
    אורח

היי,אנו מתכננים להגיע ליוסימטי מסאן פרנסיסקו בעוד כשבוע וחצי. ולשהות באל פורטל שם שני לילות .לפי אתר הפארק יש הרבה אתרים סגורים והכל חלק וחלחק מושלג.
    האם כדאי להיצמד לתכנית או לשנות יעד ?
    אתי

#75056 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קשה לדעת מה יהיה עוד שבוע וחצי אבל סביר להניח שהמצב ישתפר
    העמק פתוח ואפשר לטייל בו (אם כי הרבה מהמסלולים מכוסים שלג – מנגד המראות מאוד יפים)
    בעונה הזו בכל מקרה רק העמק פתוח בדרך כלל
    תיתכן חובת נשיאת שרשראות שלג (ועדיף רכב 4 על 4)
    אישית הייתי נוסעת, בהתחשב בתחזית כמובן
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #75043 in ייעוץ לגבי מסלול
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0