יוסמיטי- וגאס

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4474 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי
    במסגרת טיול קרוואן אנחנו מתכוונים להגיע ליוסמטי ליומיים-שלושה (לנים לילה אחד ב- Crane והשני ב- hi sierra וחשבנו ביום השלישי לנסוע לאזור מונולייק ומשם להגיע לוגאס בנסיעה ארוכה. יש לך המלצה טובה יותר. האם יש טעם לנסוע עד מונולייק?

#4478 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מונלייק שלעצמו הוא לא יותר מנחמד אבל יש סיבה להגיע אליו שכן הדרך המובילה אליו מהעמק של יוסמיטי (כביש מעבר טיוגה, כביש 120) מדהימה ביופייה והיא בהחלט חובה למטיילים אל אזור זה!!! אם אתם באזור מונולייק – ממליצה ללון בחניון של אגם ג'ון, הממוקמם דרומה ממונו לייק (בדרך לאגמי ממות').
    נטע

#4479 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

ואז הנסיעה הארוכה לוגאס דרך עמק המוות או יש דרך נחמדה יותר לנסיעה ?

#4481 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר לנסוע דרך עמק המוות עצמו (שזו דרך יפה) ואפשר לנסוע בדרך קצרה יותר (יפה מעט פחות) על פי הלינק הזה – http://goo.gl/maps/TI1ZR
    נטע

#4483 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אני ואישתי נוסעים לקליפורניה לחוף המערבי באוקטובר ל10 ימים ויש לנו אילוץ של נחיתה בלוס אנגלס וחזרה דרך סן פרנסיסקו וניו יורק – רציתי לשאול לגבי מסלולים ,כדי להבין האם ניתן לביצוע והאם לא דחוס למדי כי אני לא מעוניין לראות רק אספלט של כבישים ,והאם כדאי לוותר על ואגס ולהוסיף את יוסמיטי באיזור סן פרנסיסקו או לפני הגעה אליו – חשבתי לוותר על יום הרביעי בלוס אנגלס ולהגיע כבר אז לואגס אבל זה דחוס ומסוכן לנסו בלילה במיוחד שאתה לא מכיר את האיזור :

– נחיתה בלוס אנגלס – 4 לילות .(אילוץ – כנס)
    – לאס ואגס .(לילה או שניים )
    – כביש 1 (2 לילות או 1 )(ביג סרמונטרייסנטה קרוז)
    – סן פרנסיסקו (לילה אחד ) +טיסה למחרת
    – ניו יורק (2 לילות )

#4489 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא כל כך מבינה את תוכנית המסלול שכתבת. מציעה שתכתוב אותה לפי ימים
    למשל
    ימים 1-4 לוס אנגלס
    יום 5 – נסיעה לווגאס
    יום 6 – ווגאס
    וכדומה
    אישיתי – היייתי מעדיפה את יוסמיטי על פני סן פרנסיסקו, אבל זה כבר באמת עניין של טעם אישי…
    כמו כן – לא ממש ברור לי איך בכוונתך להגיע מלאס ווגאס לכביש 1 (זו הארכה רצינית…)
    אני הייתי מציעה לך לנסוע מלוס אנגלס צפונה על כביש 1 וממונטרי לחתוך מזרחה ליוסמיטי, לבקר ביוסמיטי ומשם להמשיך לסן פרנסיסקו. כאמור לדעתי יוסמיטי עדיפה על ווגאס וכן המסלול הזה הגיוני יותר מבחינת מרחקי וכיווני נסיעה.
    נטע

#4499 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום רב,
    בהמשך לתשובה שלך האם לאור הווירוס שפורסמו ביוסמיטי, כדאי לוותר על לאס וגאס?

#4510 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    נמצא ביוסמיטי לאחרונה Hantavirus, וירוס שמקורו במכרסמים ויכול לעבור במקרים נדירים לבני אדם ואף ארעו שניים או שלושה מקרי מוות של מטיילים לשמורה שלנו כולם במקומות מאוד מסויימים בהם הייתה ככל הנראה 'מכת עכברים'. לא הייתי משנה טיול בשל וירוס זה… בעיקר אם אתם לנים במלונות (גם אם הייתם לנים בקמפינג לא הייתי משנה…). תאונות דרכים יותר מסוכן. אסור כמובן לגעת במכרסמים (כולל סנאים) וצריך להמנע ממגע עם הפרשותיהם. מניחה שבכניסה לשמורה תדורכו במידת הצורך. דמייני לך שאת תיירת אמריקנית שנוסעת לישראל ששמעה שארעו ברמת הגולן מקרי מוות של בני אדם עקב הדבקה מחלת הכלבת. האם במקרה זה לא תסעי? בקיצור – כדאי לקחת כל פרסום בפרופרוציה ואני מניחה שאם יהיה צורך לסגור אזורים בשמורה – האמריקנים יהיו הראשונים לעשות זאת…
    נטע
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
מענה ל־Reply #4510 in יוסמיטי- וגאס
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0