דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › יוסמיטי במרץ
- This topic has 5 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני שנה 1, 3 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
נריה בן יאיר
אורחאהלן
זוג אחיות, בנות 25 טסות לשבועיים ויומיים לדרום מערב ארה״ב, מ24.2 עד 12.3 (ממש בקרוב)
ביום רביעי 5.3 מסיימות בברייס, מעוניינות להמשיך לכיוון כביש 1 לסן פרנסיסקו. ביום רביעי שאחרי- 12.3 טיסה מסן פרנסיסקו לוושינגטון דיסי.השאלה- האם בשבוע הזה מומלץ מבחינת מזג אויר וזמן לבקר ביוסמיטי (בשילוב כביש 1 או כתחלופה)
ואם לא כדאי בתקופה זו, האם שבוע לכביש 1, הפארק הלאומי פינקלס וביקור קצר בסן פרנסיסקו יספיק.
תודה
נטע דגנימנהל בפורוםהי
תוכלי לשלוח מה שאר המסלול לפני ברייס? כי נראה לי הגיוני שאם אתם עושים לולאה בדרום מערב תסיימו בזאיון או ווגאס ולא בברייס. ואולי בכלל אפשר לבנות את הלולאה הזו אחרת באופן שייסיע גם להמשך. שימו לב שכביש 1 סגור אז יש לעשות עיקוף (אלא אם יפתח)
בכל מקרה. אם הלוז אכן מתחיל בברייס אז אפשר לעשות כך
5.3 התחלת נסיעה לדרום כביש 1 (מורו ביי), לינה בדרך
6.3 המשך נסיעה, לינה מורו ביי
7.3 נסיעה צפונה וחזרה דרומה בכביש 1 (מציעה לא לנסוע יותר מרגד פוינט) והמשך למונטריי בכביש 101, לינה מונטריי
8.3 טיול כוכב ממונטרי בצפון כביש 1, לינה מונטריי
9.3 טיול במונטרי ונסיעה לסן פרנסיסקו, לינה סן פרנסיסקו (אם יש זמן וכוח אפשר להוסיף גיחה לפינאקלס, לא בטוחה שכדאי)
10-11.3 טיול בסן פרנסיסקו
12 טיסה
לא רואה שיש זמן להכניס את יוסמיטי ללא הוספת לחץ רב לטיול
נטענריה בן יאיר
אורחשבוע טוב נטע
תודה רבה על הפירוט והרעיונות
מצרפת את המסלול שלפני ברייס
נשמח להע/ארות לתכנון הכללי
בכל מקרה, מעוניינות יותר לבקר ולהיות במקומות טבע מאשר נוף אורבני
תודה24.2 טיסה מישראל לLA
25 LA
26 גושוע טרי
27-28 שבת בלאס וגאס
1-2.3 זאיון
4-5.3 ברייס
נטע דגנימנהל בפורוםהי
האם שבת בווגאס כי אתם דתיים?
אני הייתי שוקלת לוותר על גושואה טרי ועושה מסלול כזה מלוס אנגלס עד ווגאס
https://www.maslulim-america.com/m-maslulim-results/?filter-track-group=962&ref-id=46374 (יש כאן כמה מסלולים לפי דרגות צפיפות שונות)
ואז את הנסיעה מווגאס למורו ביי אפשר לעשות ביום אחד
נטענריה
אורחתודה רבה נטע
אכן שבת בוגאס כי שומרים שבת
תודה על הפירוט
האם מתאים להגיע לגראנד קניון בתקופה זו כמו שמופיע במחולל מסלולים ?
תודה
נטע דגנימנהל בפורוםהי
בעונה הזו עלול להיות קר ואף מושלג בכל האזור (כולל הגרנד קניון, כולל ברייס – שיותר גבוהה מהגרנד קניון ועוד). בדכ הכבישים פתוחים ואם אין מזג אוויר קיצוני אין בעיה לטייל. אם יש סופה כדאי לנהוג ברכב 4 על 4 ובמידת הצורך לשאת שרשראות שלג (אפשר לרכוש בוולמרט)
נטע -
מאתתגובות