טיול שלכת בסוף אוקטובר עם תינוק בן שנה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול שלכת בסוף אוקטובר עם תינוק בן שנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4920 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע,

בהמשך להמלצות בפורום, קנינו את הספר ארה"ב צפון מזרח ומצאנו בו המון מידע שימושי ומועיל.

יש לנו סה"כ 12 יום. אנחנו מתכננים 4 בניו יורק והיתר – 7 ברוטו – ברכב.
    מתחילים את הנסיעה ב-28 לאוקטובר.

מאחר והקטנצ'יק שלנו בן שנה וחודשיים נוסע איתנו, אנחנו די מוגבלים מבחינת שעות הנסיעה.
    אנחנו מעונינים לראות טבע ואולי עוד עיר גדולה ולכן המסלול האדום, שרובו עירוני, נראה לנו פחות אטרקטיבי, על אף שמזג האויר הקר ינשוף בעורפנו.
    חשוב לנו לא לעבור כל יום לנקודה אחרת ולא לנסוע מרחקים גדולים מדי.

בהתחלה חשבתי לעשות משהו יצירתי – לנסוע לקייפ קוד – בוסטון – ניו יורק, אבל אחרי שהבנתי שזה יוצא 1250 ק"מ, הבנתי שזה לא ריאלי בשבילנו.

כרגע על הפרק להתחיל את המסלול הירוק, דרך עמק ההדסון שנראה מאוד יפה בשאיפה להגיע להרי האדירונדק ולטייל שם.
    אם באמת נצליח להגיע לשם, למרות שזה די רחוק מניו יורק, האם יש דרך חזרה אחרת, קצרה יותר לניו יורק, מאשר זו שבספר?

האם יש לך רעיון למסלול מעניין, לא רחוק מדי ועדיין עם נופים מיוחדים שעשוי להתאים לנו?
    (לפי מפת השלכת העדכנית, השיא עדיין לא התרחש…)
    בתודה מראש,

ענבל

#4980 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    את השלכת אני חוששת שתפספסו בצפון מזרח אם טיולכם בסוף אוקטובר. כמו כן בעונה זו כבר יכולהיות קר מאוד ואף מושלג בהרים (אדירונדק, הרים לבנים וירוקים). אורך מסלול ניו יורק-קייפ קוד-בוסטון-ניו יורק כ-1000 ק"מ. אפשר אולי לוותר על בוסטון ולטייל רק לקייפ קוד (שהוא אזור נהדר בו מזג האוויר אמור להיות סביר בסוף אוקטובר) ואולי אף להוסיף לטיול את האי מרתהס ויניארד. לחילופין אפשר לנסוע מניו יורק דרומה לאורך חופי ניו גרזי ודלוור (ואולי גם חופי מרילנד כמו למשל האי היפה אסטיק שלא נכלל בספר) ומשם לוושינגטון (שהיא עיר נהדרת גם לילדים) ובולטימור (שם בנכם יכול ליהנות באקווריום). במסלול זה אין נוף אופיינו לצפון מזרח של הרים, אגמים, נהרות ויערות אבל כאמור לנסוע צפונה להרים בעונה זו זה לא בטוח כדאי… שווה לכם אולי להציץ בספר שלי על הדרום מזרח שהוא אזור שכן מתאים לטייל בו בעונה זו – אם כי המסלולים שבו לא מתחילים בניו יורק.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #4980 in טיול שלכת בסוף אוקטובר עם תינוק בן שנה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0