טיול קנדה מערב

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17769 הגב
    רחלה
    אורח

שלום נטע לפני כחצי שנה חזרנו מטיול מדהים על בסיס הספר שלך ארהב מערב וסיוע שלך בפורום – תודה רבה! אנחנו מתכננים טיול נוסף בסוף יוני 2015 ולשם כך רכשתי את הספר קנדה מערב. אני מעוניינת לבנות טיול שישלב גם את הפארקים בהרי הרוקי את סיאטל והילוסטון. משך הטיול כשבועיים (בהמשך ניו יורק והסביבה). אשמח לסיוע שלך היכן כדאי לנחות ולהתחיל את הטיול ושלד בסיסי שיכלול את המקומות שציינתי עליו אוכל לתכנן מסלול מפורט. תודה מראש רחלה.

#17781 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    את יכולה להתחיל את המסלול בסיאטל ולסיימו בסולט לייק סיטי. בשבוע שבועיים הקרובים אעלה לאתר שלי תוכנית חדשה לבנק המסלולים שתכלול בדיוק את המסלול הזה – סיאטל-ונקובר-רוקי-ילוסטון-סולט לייק. תוכלי לעיין במפה (ללא תשלום) ואם תרצי תוכלי לרכוש את המסלול (מחירי המסלולים לא גבוהים). המסלול שאעלה מיועד למטיילים בקרוואנים אבל גם אם מטיילים ברכב אפשר להשתמש בו. קצת קשה לעשות את המסלול הזה בשבועיים (זה מסלול קצת יותר ארוך) אבל אם תזדקקי לעזרה כיצד לקצרו אוכל לסייע. אם את רוצה לתכנן לבד בלי לרכוש את המסלול – הנה מפה שתוכל לסייע לך:

View Larger Map
    נטע

#17812 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

תודה. מקווה שהוא יעלה בשבוע הבא. נטע

#18421 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין בעיה לעשות טיול ברכב ובמלונות ולא בקרוואן.
    מניחה שמתישהו אעלה מסלול שיכלול גם לינות במלונות
    בינתיים את יכולה להיעזר בספר קנדה מערב מסלולים שם יש המון מידע וכן פירוט של מלונות מומלצים
    בינתיים אני מציעה שתבני שלד טיול על בסיס המסלול הזה
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-007/
    כדי לקצר (אם מטיילים ברכב ומלונות ולא בקרוואן וחניוני לילה) אפשר:
    לוותר על יום 2 – כלומר לנסוע ביום 3 לוונקובר
    לאחד את יום 5,6 ליום עמוס אך אפשרי
    לאחד את יום 9,10
    לאחד את יום 14,15
    לאחד את יום 16,17
    לאחד את ימים 22,23
    נטע

#18647 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין בעיה לטייל במסלול ברכב ובמלונות. בכל מקום יש מלונות/מוטלים. תוכלי למצוא מידע על מלוונות מומלצים בכל מקום בספר שלי על מערב קנדה. אם יש מקום בו את מסתבכת שלחי לי שאלה ואציע לך מלונות ספציפים או אפנה אותך לעמודים רלנוונטיים בספר. למשל – ביום 5 ניתן ללון בעיירה קלירווטר, ביום 6-8 בעיירה גאספר, ביום 9-11 ביישוב שליד אגם לואיז או בעיירה פילד, ביום 12-13 בעיירה באנף, ביום 14-15 בווטרטון וכן הלאה…. לגבי ילוסטון אפשר ללון בלילה הראשון בגרדנייר ולאחריו בווסט ילוסטון. אם מבצעים את הטיול ברכב ולא בקרוואן אפשר גם קצת לקצר אותו (להקצות מעט פחות זמן לכל מקום).
    נטע

#18808 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא ברור איפה תטיילו באי ונקובר (זה אי ענק, כמו כל מדינת ישראל). יום אחד באי זה מעט. אולי תספיקו במקסימום את ויקטוריה בלבד. ייתכן שכדאי לוותר ולהוסיף יום בוונקובר.
    מעבר לכך המסלול מאוד לחוץ אבל סביר.לאור הלחץ הייתי בוודאות מורידה את האי ונקובר. מוספיה עוד יום בוונקובר או עוד יום עבור ילוסטון או גרנד טיטון.
    לינה בגליישר – אפשר ללון בסיינט מרי למשל כאן
    http://www.glacierparkinc.com/st_mary_lodge_and_resort.php
    נטע

#18875 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יש בספרים שלי מידע רב על ילוסטון ועל חלוקת זמן
    על רגל אחד –
    הקדישו יום אחד לאזור הגייזרים של אולד פייתפול ולאלה שמצפון להם
    יום אחד למעיינות ממות ולעמק הלמאר – הלולאה העליונה של ילוטסון – עם כיוון השעון
    יום אחד לגרנד קניון של הילוסטון ולאגם ילוסטון ולגייזרים שלצידו וחזרה דרך אזור אולד פייתפול (במידה ולנים בווסט ילוסטון) – הלולאה התחתונה – עם כיוון השעון
    נטע

#19075 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר לפצל (ללון לילה באזור אולד פייתפול או ווסט ילוסטון, לילה באזור ממות ועוד לילה באזור קניון אך ניתן גם ללון את כל הלילות באזור ווסט ילוסטון (שכן מציאת מקום לינה בתוך השמורה בעייתית).
    נטע

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
מענה ל־Reply #19075 in טיול קנדה מערב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0