טיול צפון מזרח ושלכת

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול צפון מזרח ושלכת

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16001 הגב
    מיכל
    אורח

נטע שלום,

קראנו בספר ואנחנו קרובים להחלטה על המסלול, לזוג + בת 14, 13 ימים בטבע, יציאה וחזרה – ניו יורק. רצינו להתייעץ:

1. ככול הנראה נעשה את שלוב המסלולים הראשון, עמוד 414 אולם לא נגיע עד אכדיה, נסתפק בקמדן לחופי מיין. יוצאים מניו יורק ב-26.9. כדי למקסם את ההנאה מהשלכת, האם כדאי לצאת לכיוון קייפ קוד או שעדיף להתחיל בצד השני – מאיתקה למפלי הניאגרה ?

2. חסר לנו יום (או שניים) כדי לעשות את המסלול כולו. מאיפה להוריד ? ככול שאנחנו קוראים, אנחנו רוצים להוסיף, ולא להוריד. זו נראית משימה בלתי אפשרית…אנא עצתך.

3. רוצים להזמין מקום לינה בערים הגדולות בלבד ובטיול בטבע למצוא מוטלים נקיים על הדרך. את מציינת כי זו בעיה. האומנם ? רוצים קצת ספונטניות, את יודעת…

תודה רבה,
    מיכל

#16072 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. שיא השלכת בהרים הלבנים ב-1.10. השלכת מגיעה ממערב לכיון מזרח. לכן אם אתם רוצים לראות את השלכת גם באזור איתקה שהיא מערבית להרים הלבנים כדאי לעשות את המסלול עם כיוון השעון.
    2. אני מציעה שתשלחי לי את שלד המסלול בקצרה ואז אוכל לומר לך היכן לקצץ. קשה לי לומר בלי שאני רואה את המסלול מול עיני. חבל לוותר על אקדיה. אישית – הייתי מוותרת על הניאגרה ועל איתקה.
    3. בתקופת השלכת המלונות מלאים. בעיקר בסופש. עדיף לדעתי להזמין במקומות בהם ניתן לבטל בהתראה קצרה ומקסימום לבטל – בעיקר בסופש או במקומות פופלאריים שאין בהם היצע עצום של מלונות כמו לייק פלסיד, קייפ קוד וכדומה.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #16072 in טיול צפון מזרח ושלכת
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0