טיול עם ילדים ניו יורק ומערב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול עם ילדים ניו יורק ומערב ארה"ב

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2878 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום,

אנחנו מתכננים לנסוע לארה"ב בחגים – סוף ספטמבר תחילת אוקטובר. אנחנו משפחה עם שני ילדים בני 8 ו-12 שאוהבים מאוד טיולי טבע. יש לנו שבועיים וחצי כולל טיסות. האם שילוב של ניו יורק עם מפלי הניאגרה ואחר כך המסלול החום המקוצר שמתואר בספר ארה"ב מערב, הגיוני בפרק זמן זה?
    תודה.

#2881 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לדעתי אם כבר מרחיקים עד המערב עדיף לעשות זאת לפרק זמן ארוך ולהקדיש את כל השבועיים וחצי למערב – מקסימום להוסיף יום אחד בניו יורק ולשמור את הניאגרה לטיול הבא… הניגארה יפים אמנם אך זה לא מקום של טבע – זה מקום מתוייר וממוסחר מאוד. המסלול החום כולו לעומת זאת הוא נהדר ואם אתם משפחה אוהבת טבע וטיולים מאוד תיהנו אם תעשו את כולו.
    לנסוע עד המערב רק עבור המסלול החום המקוצר נראה לי לא ממש לעניין… אבל זו דעתי האישית בלבד….
    נטע

#2882 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה נטע על התגובה המהירה 🙂
    ואם מתמקדים רק במזרח ארה"ב, איזה מבין המסלולים בספר "ארה"ב צפון מזרח" מתאים יותר לטיול עם הילדים (ספטמבר-אוקטובר)?
    תודה, עידית

#2884 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני חושבת שהמסלולים מתאימים לילדים באותה מידה לדעתי. אני טיילתי בכל המסלולים עם ילדים ובאמת קשה לי להחליט איזה מביניהם עדיף לילדים… אני חושבת שזה תלוי בעיקר איך מטיילים את המסלולים (כמה מקפידים לצאת לטבע וכמה מתפתים לבלות יותר מדי זמן ברכב כדי להספיק עוד אתר)… גם מנוחה לשפת אגם (או משהו דומה לזה – לשפת נחל, לחוף ים או סתם ביער) הכוללת פיקניק, משחקי כדור, שיט בסירה וכדומה – זה בילוי מושלם לילדים, ואת זה אפשר לעשות בכל המסלולים. בנוסף, אפשר כמעט בכל המסלולים להוסיף יום בפארק שעושועים… ובכ"ז לגבי המסלולים בספר – אישיתי אני הכי אוהבת את המסלול הכחול (בו יש די הרבה אטרקציות לילדים – רכבלים, נסיעת רכבת, תצפיות בבעלי חיים, מפלי מים, יערות נהדרים, אגמים, נהרות, אקווריום בעיר בוסטון ועוד) וכן את העיר וושינגטון די סי במסלול האדום שמאוד מאוד מאוד מתאימה לילדים. קחו בחשבון שבאוקטובר יכול להיות כבר מעט קר בצפון מזרח. מנגד זו עונת השלכת והמראות מהריבים.
    ובלי קשר – אם אתם מחפשים טיול של טבע ונוף – מבחינה נופית מערב ארה"ב ללא ספק יותר מרשימה מהמזרח… קחו זאת בחשבון כאשר אתם לוקחים החלטה.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #2881 in טיול עם ילדים ניו יורק ומערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0