טיול ספונטני חורפי בניו יורק + מערב ארה״ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול ספונטני חורפי בניו יורק + מערב ארה״ב

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18509 הגב
    thisisnow
    אורח

נטע שלום,

אנחנו זוג צעיר שטס די מהיום למחר לניו יורק + מערב ארה״ב.
    זוהי הפעם הראשונה עבורי בארה״ב ולצערי אין לי זמן רב לתכננו.
    רכשתי את הספר שלך ועל פיו בניתי את הכיוון הכללי:

26.12 – נחיתה בבוקר בניו יורק
    27.12 – ניו יורק
    28.12 – ניו יורק
    29.12 – ניו יורק
    30.12 – ניו יורק
    31.12 – ניו יורק
    1.1 – ניו יורק
    2.1 – טיסת פנים לסן פרנסיסקו
    3.1 – סן פרנסיסקו
    4.1 – סן פרנסיסקו
    5.1 – השכרת רכב ונסיעה למונטריי (לינה במונטריי)
    6.1 – נסיעה בכביש 1
    7.1 – נסיעה בכביש 1
    8.1 – נסיעה ללוס אנג׳לס
    9.1 – לוס אנג׳לס
    10.1 – לוס אנג׳לס
    11.1 – נסיעה ללאס וגאס + החזרת הרכב השכור
    12.1 – לאס וגאס
    13.1 – לאס וגאס
    14.1 – לאס וגאס
    15.1 – 18:30 המראה מניו יורק חזרה לארץ

מבחינת זמני נסיעה תקני אותי אם אני טועה:
    > סן פרנסיסקו למונטריי – 2 שעות
    > נסיעה בכביש 1 (יומיים) – מה הדרך המומלצת? (לדוגמה הבנתי שדרך 17 המיילים הינה בתשלום ולעיתים אין ראות טובה…) אשמח לעזרתכם גם בחלוקת המסלול לימים (היכן ללון) כדי שזמן נסיעה ללוס אנג׳לס יהיה סביר.
    > לוס אנג׳לס לוגאס – 5 שעות

כמה התלבטויות:
    > לדעתך יהיה לנו זמן לשלב גם את סן דייגו מבלי לדחוס דברים אחרים? או אולי פארקים במקום.. פתוחה להצעות.
    > אשמח להמלצות לגבי נסיעה בכביש 1:
    * אטרקציות מומלצות בחורף
    * עיירות מומלצות ללון בהן
    > רכב בלאס וגאס – האם כדאי לטייל עם רכב בוגאס או שאפשר להחזירו כבר ביום הראשון ולהסתמך על תחבורה ציבורית?
    > טיסת פנים מלאס וגאס לניו יורק – האם כדאי להזמין ב-14 ולישון בניו יורק או ב-15 ולהמשיך ישירות לטיסה לארץ.

תודה רבה וחג שמח!

#18521 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המסלול נראה סביר אבל חבל שאתם לא נוסעים ליוסמיטי (מציעה לוותר על יום בווגאס ויום בלוס אנגלס לטובת יוסמיטי).
    זמן הנסיעה מסן פרנסיסקו למונטריי אכן שעתיים.
    מידע מפורט על כביש 1 ניתן למצוא בספר ארה"ב מערב מסלולים או ארה"ב דרום מערב מסלולים או קליפורניה מסלולים (ניתן לרכוש באתר או בחנויות הספרים). ניתן גם או במקום לרכוש את תוכנית הטיול הזו בבנק המסלולים שמתאימה לחורף ונושקת לחלק מהמסלול כולל כביש 1 –
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-001/
    לגבי שאר השאלות:
    כאמור לגבי כביש 1 ראו מידע בספר או בתוכנית הטיול.
    אפשר לדחוס את סן דייגו על חשבון יום בווגאס (לדעתי שלושה ימים בווגאס זה יותר מדי).
    בווגאס אפשר להסתדר עם מוניות ורכבת עילית. מצד שני החנייה במלון בחינם בדרך כלל.
    מונית לשדה התעופה תעלה לכם לפחות 30$ לכל כיוון (כנראה יותר) וכן אם אתם רוצים לנסוע לאאוטלט לקניות זה גם במונית.
    בדקו מה ההפרש בין החזרת הרכב להשארתו ועל פי זה קחו החלטה.
    אני הייתי מציעה לא לעצור שוב בניו יורק אלא רק לקונקשיין (בלי צק אאוט ושוב צק אין ובטחון וכדומה).
    נטע

#18529 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יוסמיטי בינואר זה עניין של מזל – יכול להיות מצוין ויכול להיות מושלג עם כבישים חסומים. יותר סיכוי שיהיה מצוין
    יום מלא בפארק זה מספיק בחורף אבל שים לב שיש נסיעה אורכה לפארק וממנה כך שהסך הכל יהיה סביב יומיים
    בתוכנית שפירטת למעלה חסר לדעתי קצת זמן במונטריי
    יוסמיטי – מעבר למה שמפורט בספר אתה יכול לנסות את המקום הזה: http://www.yosemitebluebutterflyinn.com/
    עדיף ללון במורו ביי או בקמבריה (יותר יפה מסן סימיון).
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #18529 in טיול ספונטני חורפי בניו יורק + מערב ארה״ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0