טיול מפרינס גורג לבלה קולה.

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול מפרינס גורג לבלה קולה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10394 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום
    אנו נוסעים בקייץ לטיול משפחתי בקרוון ברוקיס הקנדיים, וונקובר איילנד ונעזרים רבות בספר שלך. אנחנו מעוניינים לטייל לאורך הדרך המובילה מפרינס גורג לבלה קולה (כביש 20), שעל פי המלצתך בספר היא דרך מאוד מאוד יפה. את כותבת שניתן לקחת מעבורת מבלה קולה לוונקובר איילנד. האם המעבורת מגיעה לפורט הרדי? האם יש צורך להזמין מקום מראש? ואם כמה זמן מראש?
    באופן כללי אנחנו חובבי נופים פראיים ואזורים פחות מתוירים, האם יש לך המלצות לאתרים ספציפיים לאורך הדרך הזו?

#10462 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    סליחה על העיכוב בתשובה.
    אכן המעבורת מגיעה לפורט הרדי. יש להזמין מקום כמה שיותר מהר (כמה שבועות ואף חודשים מראש).
    אם את באזור זה חובה לבקר בסטוארט והיידר (מצפון לפרינס רופרט).
    גם כביש סזיאר מצפון לסטוארט והיידר נהדר – שווה אפילו לנסוע בו רק 100 ק"מ הלוך חזור לכל כיוון.
    מה מסלול הטיול שלכם.
    נטע

#10502 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא בטוחה שהבנתי את השאלה… בכל מקרה הטעם היחיד לדעתי להגיע לפרינס רופרט זה בשביל להמשיך צפונה לסטוארט והיידר… לפרינס גורג' אני בכלל לא רואה טעם להגיע. אם היה לכם זמן – האידיאלי היה לנסוע מגאספר לסטוארט והיידר ומשם להמשיך לפרינס רורפט ולקחת מעבורת לפורט הרדי ולהמשיך כמובן לטופינו וויקטוריה. אכן למעבורת זו חובה להזמין מקום מראש (והיא גם מאוד יקרה אם מטיילים אם קרוואן) אבל מנסיוני זה לא כ"כ נורא לקבוע משהו שכזה (שיט במעבורת) באמצע הטיול ואז הטיול נזיל עד נקודה זו ונזיל לאחריה. זה קצת פוגע בספונטאניות אבל לא נורא…
    נטע

#10518 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אוקי אבל שימו לב שמהעבורת לא שטה כל יום. אני בספק רב מאוד אם תמצאו ברגע האחרון מקום עבור קרוואן.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #10502 in טיול מפרינס גורג לבלה קולה.
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0