טיול מזרח ארהב

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5465 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אני מתכנן בחודש אפריל להיות שבוע בפלורידה ולהמשיך עם הרכב עד וושינגטון וניו יורק ורציתי לדעת מה ניתן לעשות אני בדרך לוושינגטון כאשר עומדים לרשותי ארבעה ימים (חשבתי לשלב בין המסלול הכתום והירוק)
    יש צורך לציין שאנו עם ארבעה ילדים ונשכור מיניוואן כמובן עם עדיפות לשינה במלונות

#5469 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ארבעה ימים זה לא הרבה ולכן אני חושבת שכדאי לך לבחור אחת מבין השתיים
    1. נסיעה צפונה לאורך היום כולל שיט וטיול באיי האאוטר בנקס.
    2. נסיעה לשמורת הטבע הלאומית הרי הסמוקי שהייה בשמורה כיומיים והמשך נסיעה לוושינגטון.
    לגבי נסיעה בדרך הבלו רידג באפריל – ייתכן שהכביש יהיה סגור בשל מזג האוויר. גם בהרי הסמוקי ייתכן מצב של כבישים סגורים ומסלולי הליכה לא עבירים. לאורך החוף לעומת זאת מזג האוויר אמור להיות מצויין באפריל. אני חושבת שנסיעה צפונה לאורך החוף יותר מתאימה מבחינת מזג אוויר בחודש זה מאשר נסיעה לאורך רכס האפלצים ובכל מקרה איי האאוטר בנקס מקסימים אז לא תצאו מופסדים מבחינת המסלול המזרחי לאורך החוף.
    נטע

#5967 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    טיילנו עם הספר המצויין שלך בחוף המערבי לפני 4 חודשים וכעת אנחנו מתכננים לטייל בצד המזרחי בפסח הקרוב.
    אנו נוחתים בפילדלפיה ב-23 במרץ ל-14 ימים, ואני מתלבטת האם לטייל בחלק הצפוני או הדרומי מפאת הקור בעונה זו. הייתי רוצה מאוד להגיע למפלי הניאגרה אך אשמח לקבל ממך הכוונה לאזור הכי מומלץ בתאריכים אלו. דבר נוסף,אנו מתכוונים לשהות בניו יורק כ-4 ימים, האם מומלץ בתחילת הטיול או בסופו?

#6038 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #5469 in טיול מזרח ארהב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0