טיול למזרח ארה"ב

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5263 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

בעלי ואני מעוניינים לטייל בבוסטון, ניו המפשייר, אלבני, ווטקינס גלן בעוד כשבועיים- אמצע נובמבר אך אנו דואגים ממזג האוויר.
    האם תוכלו להמליץ לנו לאיזה מקומות ניתן ללכת במהלך נובמבר מהמקומות הנ"ל ומאילו מקומות להימנע?

#5267 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בעיקרון בחודש נובמבר מזג האוויר עלול להיות קר ומושלג בכל אתרי הטבע של צפון מזרח ארה"ב וכן כבישים עלולים להחסם. המקומות היחידים עליהם אני יכולה להמליץ בהם בוודאות לא תהיה בעיה הם הערים הגדולות. כמו כן הסיכוי לשלג באזורים הנמוכים יותר טופוגרפית לאורך קו החוף, נמוך יותר מאשר בהרים ובפנים היבשת. כמובן שיש גם מצב שהקור והשלג יאחרו השנה (החורף שעבר למשל היה מאוד מתון וחם) – אבל אין לדעת…
    לגבי המקומות שציינת – לא ברור לי היכן בניו המפשייר אתם מתעדים להיות. באלבני אפשר להיות אבל אין הרבה מה לעשות,. בבוסטון כמובן שאין בעיה. בווטקינס גלן – אני בספק אם תוכלו לטייל ברגל (בשל קרח ואולי גם שלג), אבל כאמור אין לדעת.
    נטע

#5269 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי,
    תודה על תגובתך המהירה.
    בניו המפשייר שמענו שיש את אזור ההרים הלבנים, FLUM GORGE- אך ייתכן שלא נוכל לבקר שם בגלל מזג האויר.., הנהר הנעלם, מרכז חנויות המפעל בטילטון.
    כמו כן שמענו שגם ורמונט היא יפה שגם בה יש מה לעשות…
    נשמח לשמוע את תגובתך בעניין וכמו כן, המלצות למקומות בהם ניתן לטייל באמצע נובמבר באזור זה יתקבלו בברכה.

#5272 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    את יכולה למצוא המלצות לכל האזורים והאתרים עליהם כתבת בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב. כאמור הטיול במקום באמצע נובמבר בעייתי ביותר ואני לא יכולה להמליץ על דבר כי זה ממש מחוץ לעונת הטיולים וכל דבר שאמליץ עליו – סיכוי רב שיהיה סגור. איני יודעת הם יירד שלג והדרכים/שבילים יחסמו או האם יהיה קרח. לדעתי תהיה להם בעיה גדולה לטייל בטבע בהרים באמצע נובמבר אבל זה תלוי במזג האוויר…. למיטב ידיעתי FLUM GORGE סגור בנובמבר. אם רוצים להקטין את הסיכוי לשלג/קרח עדיף להתמקד באזורים הקרובים לאוקיינוס/הנמוכים טופוגרפית.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #5267 in טיול למזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0