- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 5 חודשים by .
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טיול חנוכה 6-16/12/12
נטע צהרים טובים אנו משפחה מטיילת הורים +18+16+14+10 משפחה דתית בשלבי גישוש ראשונים לטיול במערב ארה"ב מאחר וביקרנו באורלנדו אנו חושבים לוותר על לוס אנג'לס רוצים לטייל בפארקים סאן פרנסיסקו ווגאס מה דעתך ? החשש העיקרי הוא בעיקר גנראל חורף מה פתוח מה סגור ?או שמא כדאי להחליף יעד נודה לך על היענות והרצינות נשמח לשתוף פעולה פורה בהתאם תודה רונית
הי
בחודש דצמבר אי אפשר לטייל ברוב הפארקים של מערב ארה"ב. יש כמה פארקים שלעתים ניתן לבקר בהם בחורף (רק אם החורף מתון) כמו למשל יוסמיטי, והפארקים של יוטה אבל זה מאוד לא מומלץ ומאוד נתון לחסדי מזג האוויר ובכל מקרה מאוד קר עם חשש שרבים משבילי ההליכה יהיו חסומים בשלג. ולכן – אם כוונתכם לטייל למקומות אלה אני ממליצה להחליף יעד. לאורך החוף של מרכז ודרום קליפורניה אין בעיה לטייל בחורף. האזור המומלץ ביותר לטייל בו בחורף בארה"ב הוא הדרום מזרח ובעיקר – הדרום-דרום מזרח (פלורידה, ג'ורג'יה וכדומה) עליהן תוכלו למצוא מידע בספר שלי על דרום מזרח ארה"ב (ואגב – פלורידה מדהימה לטיול לטבע ויש בה המון מעבר לאורלנדו).
נטע
תודה על תשובתך, האם מיאמי וקיי ויסט מענינים ילדים? מה את מציעה על פלורידה?
הי
מיאמי לא מאוד… אזור איי הקייז נחמד – תלוי מה עושים בטיול. אני הייתי מתרכזת בשמורות, במעיינות ובחופים הנהדרים של פלורידה. כמות בעלי החיים שאפשר לראות בשמורות של פלורידה יוצא דופן (משהו שאין שני לו בכל ארה"ב) והמעיינות של המדינה וכן חופי הזהב של מפרץ מקסיקו נהדרים. את יכולה לראות הצעות ומידע יותר מפורט בספר שלי על דרום מזרח ארה"ב (ארה"ב דרום מזרח – מסלולים).
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת