- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טיול חודש מחוף לחוף
נטע שלום.
אנחנו חמישה צעירים אחרי צבא, אוהבים טבע ונופים- ללכת ברגל ולראות ברכב. מתכננים טיול מחוף לחוף ב17.8-16.9.
עוד אין לי רעיון מדוייק של מסלול, כי מסובך להכניס את כל מה שרוצים לראות..
את רוב מסלולי הצפון מזרח כבר עשינו, כך שהרצון הוא לעבור את המזרח- מרכז יחסית מהר- בעיקר נסיעות, ולהתמקד במערב עקב הזמן הקצוב.
נצא ב17.8 מערבה מהעיירה MINERVA שבהרי האדירונדק שם נעבוד במהלך הקייץ.
רציתי לשאול אם יש לך הצעות עלליות לכיוון מסלול שיכול להכיל את נקודות העניין שלנו.
רוצים לעבור בילוסטון (אז הגיוני לסוע דרך שיקגו), יוסמיטי (אולי גם סקויה), סן פרנסיסקו, ROUTE 1, לוס אנג\'לס, לאס ווגאס (אופציונלי), מפלי ההאבסו. את שאר קניוני יוטה ואריזונה כבר עשינו אז פחות קריטי.
האם יש לך רעיון איך ליסוע את זה? האם עדיף לוותר על ילוסטון ולסוע דרך הדרום? או הצעות למוקדי עניין אחרים וצפוניים בדרך ל\\ילוסטון?
תודה מראש, אורי
הי
זו שאלה ממש גדולה שקצת קשה לי לענות עליה על רגל אחת. אישית הייתי מציעה לכם אולי לשקול לטוס למערב ולהתמקד חודש במערב במקום לבזבז זמן על הנסיעה למערב.. לא הייתי מוותרת על ילוסטון בשום אופן (אני חושבת שאפשר לנוסע מערבה במסלול הצפוני ולחזור מזרחה בדרומי) ולגבי שאר אתרי המערב אני חושבת שכדאי שקודם תסתכלו בספר שלי 'ארהב מערב מסלולים מהדורה 2' ולאחר מכן תבנו שלד מסלול ותשלחו לי אותו להערות ואני מבטיחה שאעיר עליו בצורה היסודית ביותר. פשוט אין לי שום דרך לענות לכם על שאלה כזו גדולה על רגל אחת.
נטע
לעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת