- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טיול בת מצווה במערב ארהב
נטע שלום,
אנו נוסעים לטיול זוג+2 ילדים ( 8, 12), ל3 שבועות לLA ומתארחים אצל משפחה. מעוניינים לשלב טיול של 8-10 ימים מרוחקים מהעיר. היינו בעבר בדיסני, route1 וסאן דייגו. הפעם התלבטנו בין ילוסטון לבין סיבוב גראנד קניון, ברייס, ציון. מה המלצתך?
אני נוטים לילוסטון. חשבנו על טיסה לסולט לייק סיטי> טיטון 2 ימים> ילוסטון 4-5 ימים> חזרה לסולט לייק ובטיסה לLA.
נודה לך אם תוכלי להמליץ כמה ימים כדאי בכל מקום, אילו מקומות לא כדאי לפספס, והיכן כדאי ללון (מוטל/מלון). האם נסיעה מסולטלייק סיטי לwest yellowstone ארוכה מדי ליום אחד? האם הגיוני ללון ב'W.yellowstone בכל הימים ומשם טיולים מעגליים בשמורה או שרצוי לפצל לינה לכמה עיירות?
אנו יכולים לבחור לטוס לשדה תעופה אחר אך טווח המחירים הוביל אותנו לסולט לייק סיטי. באם עדיף אחרת, ניתן לשנות.
תודה מראש, עודד
הי
באיזה תאריך הטיול?
ילוסטון מומלץ מאוד. הלו"ז שלכם בסדר גמור. אפשר גם לעשות את ילוסטון לפני טיטון ואפשר גם לטוס לגיקסון (אבל אין לגקסון טיסה ישירה מלוס אנגלס).
לגבי מה כדאי לעשות בילוסטון ומה כדאי לעשות בטיטון ומה אסור לפספס וכן המלצות על מלונות – אני מציעה שתעיינו בספר שלי על מערב ארה"ב.
ניתן ללון בכל ימים בווסט ילוסטון ולעשות טיולי כוכב ממנה וניתן גם ללון בשמורה עצמה.
הנסיעה מסולט לייק לווסט ילוסטון אינה ארוכה מדי ליום אחד.
נטע
הי
בתאריך זה ניתן מבחינת מזג אוויר גם לנסוע לדרום יוטה-צפון אחריזונה (ברייס, זאיון, גרנד קניון וכדומה) וגם לילוסטון. שתי האפשרויות טובות. אחד אזור מדברי השני לא. זה ממש עניין של טעם. אישית אני חושבת שילוסטון מקום שבאמת אין שני לו. זה גם מקום מצויין לצפות בו בבעלי חיים.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת