טיול בת מצווה במערב ארהב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול בת מצווה במערב ארהב

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9963 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

    נטע שלום,
    אנו נוסעים לטיול זוג+2 ילדים ( 8, 12), ל3 שבועות לLA ומתארחים אצל משפחה. מעוניינים לשלב טיול של 8-10 ימים מרוחקים מהעיר. היינו בעבר בדיסני, route1 וסאן דייגו. הפעם התלבטנו בין ילוסטון לבין סיבוב גראנד קניון, ברייס, ציון. מה המלצתך?
    אני נוטים לילוסטון. חשבנו על טיסה לסולט לייק סיטי> טיטון 2 ימים> ילוסטון 4-5 ימים> חזרה לסולט לייק ובטיסה לLA.
    נודה לך אם תוכלי להמליץ כמה ימים כדאי בכל מקום, אילו מקומות לא כדאי לפספס, והיכן כדאי ללון (מוטל/מלון). האם נסיעה מסולטלייק סיטי לwest yellowstone ארוכה מדי ליום אחד? האם הגיוני ללון ב'W.yellowstone בכל הימים ומשם טיולים מעגליים בשמורה או שרצוי לפצל לינה לכמה עיירות?
    אנו יכולים לבחור לטוס לשדה תעופה אחר אך טווח המחירים הוביל אותנו לסולט לייק סיטי. באם עדיף אחרת, ניתן לשנות.

    תודה מראש, עודד

    #9968 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

    הי
    באיזה תאריך הטיול?
    ילוסטון מומלץ מאוד. הלו"ז שלכם בסדר גמור. אפשר גם לעשות את ילוסטון לפני טיטון ואפשר גם לטוס לגיקסון (אבל אין לגקסון טיסה ישירה מלוס אנגלס).
    לגבי מה כדאי לעשות בילוסטון ומה כדאי לעשות בטיטון ומה אסור לפספס וכן המלצות על מלונות – אני מציעה שתעיינו בספר שלי על מערב ארה"ב.
    ניתן ללון בכל ימים בווסט ילוסטון ולעשות טיולי כוכב ממנה וניתן גם ללון בשמורה עצמה.
    הנסיעה מסולט לייק לווסט ילוסטון אינה ארוכה מדי ליום אחד.
    נטע

    #9977 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

    הי
    בתאריך זה ניתן מבחינת מזג אוויר גם לנסוע לדרום יוטה-צפון אחריזונה (ברייס, זאיון, גרנד קניון וכדומה) וגם לילוסטון. שתי האפשרויות טובות. אחד אזור מדברי השני לא. זה ממש עניין של טעם. אישית אני חושבת שילוסטון מקום שבאמת אין שני לו. זה גם מקום מצויין לצפות בו בבעלי חיים.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #9968 in טיול בת מצווה במערב ארהב
פרטים:




עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0