טיול בר מצווה למערב ארהב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול בר מצווה למערב ארהב

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9538 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע, קראנו את המסלולים המומלצים בספרייך מערב ארהב וקליפורניה.
    אנחנו זוג + 3 מתבגרים יוצאים לטיול לארהב בספטמבר. קנינו כרטיסי טיסה ולאחר קריאת המלצותייך והמלצות גולשים גיבשנו מסלול ונשמח לשמוע את חוות דעתך;
    סן פרנסיסקו- 3 לילות
    יוסמיטי- 2 לילות
    מונטרי- לילה אחד
    כביש אחד- לילה אחד
    לוס אנגלס- 2 לילות ( טיול בעיר ויוניברסל)
    אנהיים- 1 לילה ( דיסני)
    סן דייגו- 2 לילות ( כולל sea world)
    נסיעה לכיוון גרנד קניון ( לינה ב kingman)
    ביקור בגרנד קניון, המשך נסיעה לפייג׳ ולינה שם
    אגם פאוול ונסיעה לברייס – לינה בברייס
    ברייס ונסיעה ללאס וגאס
    לאס וגאס- 3 ימים
    טיסה לניו יורק ל – 5 ימים

אנחנו מתלבטים אם הנסיעה לגרנד קניון, פיג׳ וברייס כדאית ואפשרית
    במסגרת הימים שיש לנו .
    כמו כן היכן כדאי ללון בקרבת יוסמיטי, והאם נכון לעשות עצירה ב kingman
    בדרך לגרנד קניון, או שעדיף בלאס וגאס / מקום אחר בדרך?

תודה וחג שמח
    אורית

#9562 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני קצת מתקשה לעקוב אחר המסלול כאשר הוא מתואר על פי לילות ולא על פי ימים. למשל במונטרי יש לילה אחד – אתם תגיעו למונטריי בלילה לאחר ביקור ביוסמיטי. תישנו במונטריי ולמחרת הגיוני להקדיש את כל היום למונטריי וללון בה עוד לילה… אני גם לא מבינה לגבי אנהיים. באנהיים מומלץ ללון בלילה שלפני דיסני ובלילה שאחרי – כלומר שני לילות… מציעה שתכתבו את התוכנית בפירוט על פי ימים ותשלחו לי שוב. לגבי הגרנד קניון – לדעתי אם אתם רוצים לעשות את הסיבוב הזה חובה לדעתי לנסוע ישירות ביום אחד מסן דייגו לגרנד קניון (זה 8 שעות נהיגה. זה הרבה ליום אחד אבל אם יוצאים מוקדם זה לא נורא ובהחלט אפשרי). ואז ביום שלאחר מכן תוכלו לבלות חצי יום בגנרד קניון ובשעות אחה"צ לנסוע לפייג'. בלי שתדחסו את הנסיעה ליום אחד יהיה לכם כ"כ מעט זמן בגרנד קניון (וגם אח"כ התוכנית מאוד לחוצה) עד שאני לא בטוחה שזה כדאי. בלי קשר – אני הייתי מורידה יום אחד בווגאס כדי לרווח במעט את הקטע של פייג וברייס ו/או כדי להוסיף עוד יום במונטריי.
    נטע

#9586 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ב-6.9 בו-7.9 מומלץ ללון בקרבת העמק (למשל באל פורטל) ולא באוקהרסט שזה בדרום השמורה (למעשה – בדרך שבין השמורה למונטריי).
    ב-8.9 כדאי לטייל בדרום השמורה בדרך למונטריי
    ב-9.9 כדאי ללון במונרטיי
    וב-10.9 כדאי ללון בקמבריה/מורו ביי – חסר לכם כאן יום לדעתי
    בערב יום הביקור ביוניברסל אכן כדאי לנסוע לדסיני ללינה באנהיים
    לאור העובדה שחסר יום במונטריי/כביש 1 – אני ממליצה להוריד יום בסן דייגו
    הפארקים של יוטה ואריזונה נותנים לטיול נופך יפה נוסף וגיוון רב. אישית לא הייתי מוותרת עליהם. המסלול לא רגוע אבל לא נורא לחוץ.
    אם מוותרים אפשר להוסיף עוד יום בכביש 1, עוד יום בסן פרנסיסקו… אבל אז יש סכנה שהטיול יהיה מרוח מדי… הדבר היחיד שחייבים לשנות את תוספת היום במונטריי/כביש 1.
    נטע
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
    #9657 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני הייתי לוקחת רכב ומחפשת מלון באזור רחוב ואן-נס או לומברד או באזור רציף הדייגים בו החנייה לא יקרה או בחינם – למשל המלון הזה (זה מלון בסיסי ממש לא מפואר אבל סביר): http://www.buenavistamotorinn.com/
    למרות שאין צורך ברכב בעיר, מונית משדה התעופה לעיר לא זולה וכן בבוקר הנסיעה ליוסמיטי תאלצו לבזבז זמן על השכרת הרכב.
    מידע נוסף על מלונות ניתן למצוא בספר שלי על מערב ארה"ב ועל קליפרוניה.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #9657 in טיול בר מצווה למערב ארהב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0