טיול בר מצווה בארה"ב ( הרחבה לניו יורק)

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול בר מצווה בארה"ב ( הרחבה לניו יורק)

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10683 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע
    הכנו את המסלול שלנו במערב ארה"ב ( 23/6 – 16/7 שעיקרו סאן פרנסיסקו , לוס אנגלס, לאס וגאס, וטיסה לניו יורק ל- 4 ימים) בהתבסס על המסלול האדום בספר מערב ארה"ב .
    אילוצים משפחתיים ( צורך בלתי נשלט לבקר דודה בפילדלפיה ובן דוד בהולמס ניו יורק) הביאו להארכת הטיול ב- 3 ימים נוספים כך שהטיסה חזרה מניו יורק תצא ב- 19/7 בשעה 8:30 בערב .
    הרעיון היה לצאת ב- 16/7 ממנהטן למלון זול יותר ועם אפשרות סבירה לחניה באזור ברוקלין וקרוב לJFK , לשכור רכב ל- 3 ימים ( בפועל זה 4 ימים אם לוקחים ב- 16 בוקר ומחזירים ב- 19 בערב) ולנסוע לדודה בפילדלפיה בבוקר ה- 16 , לחזור באותו היום לניו יורק, לנסוע למחרת ל- HOLMES , NY ( מפה כללית מצ"ב
    http://goo.gl/maps/eUb8T ).
    נשאר לנו 18 , 19 פנויים , והשאלה האם יש לך הצעה למלא את הימים האלו בנסיעה מברוקלין לאיזור יפה מחוץ לעיר
    אופציה אחרת ( אולי עדיפה) לתכנן מראש יציאה מניו יורק ברכב ב- 16 , נסיעה לפילדלפיה משם להולמס וחזרה לניו יורק ( או הפוך) , כשלנים במלונות בדרך ומנצלים את הנסיעה לראות … מה ?
    חוץ מעצה לגבי מסלול , אבקש גם עצה לגבי אזורים שכדאי לחפש בהם מלון מחוץ למנהטן אם נשארים בה ( אנחנו זוג עם שני ילדים בני 13 , 10 )

בתודה מראש שמעון

רובעים/איזורים בברוקלין שכדאי להיות

#10703 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קצת התבלבלתי מהשאלה שלך. לא בטוחה שהבנתי אותה. לצערי אני לא מכירה מקומות מומלצים לטייל בהם בנתיב שציינת. הדברים היחידים שני יכולה לחשוב עליהם זה טיול לאורך חופי ניו ג'רזי ו/או טיול באזור עמק נהר ההדסון – שניהם מקומות בינוניים מבחינת יופיים. אני בטוחה שיש עוד מקומות יפים אבל אני פשוט לא מכירה לצערי ולכן לא יכולה לעזור. אני גם לא מכירה מלונות מומלצים בברוקלין (כן מכירה מדרום למנהטן בג'רזי אם זה יכול לעזור).
    נטע

#10735 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אזורי הטיול השווים היחידים שאני מכירה בניו ג'רזי הם האזור הסמוך לחופי המדינה וזה לא ממש בכיוון שלכם. בטוח יש עוד מקומות שווים אבל אני פשוט לא מכירה…
    לנסיעה להולמס אפשר להוסיף טיול לאורך עמק נהר ההדסון המתוארת ביום 1 מסלול ירוק ספר ארה"ב צפון מזרח מסלולים.
    בספר זה יש גם הצעות לפעילות בניו ירק.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #10735 in טיול בר מצווה בארה"ב ( הרחבה לניו יורק)
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0