דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טיול בצפון מזרח ארה"ב בתחילת אפריל 2012
תגיות: just a test, test
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, חודש 1 by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםנטע שלום, אני ושתי בנותי 22,23 נתחיל טיול עם רכב בוושינגטון די סי באחד לאפריל.
תכננתי 2 לילות לינה ושלושה ימי ביקור שם ב-3.4 תכננתי לצאת צפונה דרך הרשי ולקחת את אחד המסלולים המוצעים בספר כשהכוונה להגיע גם לניאגרה פולס ולחזור דרך רצועת החוף לניו יורק. הגעה לניו יורק 15.4 (כבר הוזמן מלון).
השאלה אם לאור האילוצים של מזג האוויר והדרכים החסומות (אנחנו מעדיפים נופים ומסלולי הליכה), האם לא כדאי להקדיש מס' ימים בפארקים שמדרום לוושינגטון או בכלל את כל המסלול להסיט דרומה במקום צפונה. למשל, האם כדאי להקדיש יומיים שלושה לפארק שנאנדואה שמדרום לוושינגטון די סי על חשבון חלק מ-12 ימים בצפון מזרח. זאת בשל העונה המדוברת.
מה דעתך?
נטע דגנימנהל בפורוםשלום שלמה,
היו הרבה דיונים בחודש האחרון כאן בפורום לגבי טיול לצפון המזרח באפריל. לצערי כפי שתוכל לראות בדיונים אלה – אפריל אינו חודש טוב לטיול אל אזור זה שכן סיכוי גדול שרוב מסלולי ההליכה יהיו עדיין חסומים בשלג. הקדשת חלק מהטיול לדרום מומלצת אבל אני לא בטוחה שהשננדואה זה רעיון טוב כי זה אזור גבוה יחסית טופוגרפית וגם שם סיכוי רב לחסימות בשלג השנה. מציעה לך להתקשר לשמורה ולשאול מה מצב השבילים (איני יודעת כמה שלג ירד השנה באזור) אבל לדעתי סבירות גבוהה שהם סגורים. אם רוצים להתמקד רק בדרום אפשר לנוסע מוושינגטון דרומה אל חופי הים והאיים של קרוליינה הדרומית (האאוט בנקס), להדרים למירטל ביץ ומשם לצ'רלסטון בקרוליינה הדרומית, משם לחתוך מזרחה להרי הסמוקי המקסימים (שם אפריל הוא חודש טוב) ומשם לחזור לוושינגטון. זה מסלול מעגלי נהדר שאורכו 1200 מייל שעשוי לקחת כעשרה ימים לערך. חודש אפריל הוא מצוין עבור טיול זה. אגב, פארק הרשי סגור רוב חודש אפריל, ראה מועד פתיחה באתר: http://www.hersheypark.com/hours/index.php
נטע-
התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י
נטע דגני.
Dima
מנהל בפורוםנטע שלום,
תודה עבור היעוץ. הכנתי מסלול חלופי דרומה.
מבדיקה של איזורים בניו המפשייר ומיין הטמפ' הממוצעת בימים אלה היא כ 15-18 C
כנראה שזאת שנה חמה. במידה והשלגים יפשירו עד תחילת אפריל, האם יפתחו את השבילים והכבישים או שהם עובדים על-פי לוח זמנים בלבד?
תודה, שלמה
נטע דגנימנהל בפורוםשלום שלמה,
רוב הכבישים אמורים להיות פתוחים באפריל. הבעיה היא עם מסלולי ההליכה שחלקם הגדול לדעתי יהיה לא עביר בגלל השלג. כמובן שאם השלג יפשיר (ולא יהיה יותר מדי בוץ…) אפשר יהיה ללכת במסלולים גם באפריל. לגבי אטרקציות – רכבלים, קיאקים, פארקי שעשועים וכדומה – בהרבה מהמקומות הללו העונה נפתחת מתישהו ביוני בלי תלות במזג האוויר.
נטעDima
מנהל בפורוםתודה,
תוכלי לרשום לי קישורים של איזורי שבילי הליכה בכדי שאוכל לבדוק בזמן אמת מוושינגטון?
אטרקציות פחות מעניינות אותנו.
נטע דגנימנהל בפורוםשבילי הליכה באיזה אזורים?
בדרך כלל המסלולים הם בתוך State Parks. הכי נוח להתקשר אליהם כמה ימים לפני ולשאול. יש רשימה של מסלולי ההליכה המומלצים בספרים שלי. אפשר למצוא באינטרנט את מספרי הטלפון
אבל כאמור אמור לי באיזה אזורים ואנסה לסייעDima
מנהל בפורוםנטע שלום, מתכננים טיול RV דומה לצפון מזרח ארה"ב באפריל 2014, מודעים למזג האוויר אך נשמח לקבל טיפים ו/או אינפורמציה רלוונטית ממטיילים שטיילו בתקופה זו באזור
שבוע טוב, איה
נטע דגנימנהל בפורוםהי
לי אין לצערי מידע רלוונטי לספק לכם על טיול באזור זה בקרוואן באפריל… אם למישהו אחר יש גם אני אשמח לקרוא מה יש לו לומר.
נטעלעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA -
התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י
-
מאתתגובות