טיול בפארקים מזרחית ללאס וגאס (טיול מעגלי)

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול בפארקים מזרחית ללאס וגאס (טיול מעגלי)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9913 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

רקע: 5 לילות = 6 ימים בפארקים. 2 מבוגרים + 2 ילדים (10,13). בספטמבר. יציאה מלאס וגאס וחזרה לשם ללילה לפני טיסה בבוקר היום השביעי לניו-יורק .
    שאלות:
    1. האם כדאי להתחיל ב – ZION ולסיים ב GRAND או להיפך?
    2. נקודות ציון מרכזיות בתוכנית: ZION, BRYCE, POWELL LAKE, ANTELEOPE , GRAND, CANYON – האם ניתן לשלב את MONUMENT VALLEY? (הבנתי שמאד מומלץ) – לא צפוף מדי? אם כן איך לשלב?
    3. האם להזמין מלונות מראש בכניסה לפארקים? אשמח לקבל המלצות.
    4. בgrand – להתמקם ליד המצוק הדרומי או הצפוני? מהי נקודת הציון למלון ליציאה לטיול של יום אחד?

#9936 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. אני חושבת שעדיף להתחיל בזאיון אבל אין לי הסבר מדעי למה… אפשר גם להתחיל הפוך.
    2. לא חושבת שתצליחו לדחוס גם את המוניומנט. אם נניח זה סידור הימים זה לא משאיר זמן למוניומנט – 1. נסיעה לזאיון פלוס טיול בזאיון. 2. זאיון פלוס נסיעה לברייס. 3. טיולים ברגל בברייס. 4. נסיעה לאגם פאוול וטיול באנטילופי. 5. אגם פאול ונסיעה לגרנד קניון. 6. גרנד וחזרה לווגאס.
    3. חובה חובה חובה להזמין מראש מלונות (ובברייס יש תמיד קושי אם לא מזמינים מבעוד מועד). יש בספר שלי על מערב ארה"ב הצעות למלונות בכל פארק. מציעה שתסתכלי שם.
    4. תלוי מתי הטיול – הכביש למצוק הצפוני פתוח רק ממאי עד אוקטובר. המצוק הצפוני יותר פראי ופחות מתוייר אבל יש בו רק מלון אחד (שקשה מאוד למצוא בו מקום פנוי). מבחינת מרחקי נסיעה ההבדל זניח.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #9936 in טיול בפארקים מזרחית ללאס וגאס (טיול מעגלי)
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0