דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טיול באיזור קולורדו
- This topic has 4 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 4 שנים, חודש 1 by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
דוד
אורחשלום אשמח לקבל חוות דעת על טיול שאני תיכננתי ל7 -8 ימים יש לי בפארקים BEAR LAKE ומשם לSEVEN FALLS ומשם לכיון GREAT SAND ואחר כך לכיון HIGHWAY DUNES PARK כמה ימים להקדיש לכל פארק ?אני מגיע מכיון ג'קסון .
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אני לא מבינה את המסלול. אתה יורד מהרוקיס דרך אזור קולורדו ספרינגס לשמורת הדיונות? ומה אז?
כדי שאוכל לסייע אנא שלח שלד מסלול מחולק לפי ימים בודדים עם ציון מתי מתבצעות הנסיעות והיכן לנים כל לילה
נטעדוד
אורחהי דגנית
אני מתחיל את הטיול שלי מסולט לייק סיטי ישן לילה אחד במקום.אחר כך אני נוסע לGARDEN CUTY יש שם לילה אחד ולמחורת אני נוסוע לגרדן טיטון וישן בווסט יולוסטון 3 לילות וניכנס גם ליולוסטון פארק .אני מיטלבת בקשר לבוזמן האם כדאי לבקר שם?אני אשהה באיזור כ6 ימים ומשם אסע לאסטס פארק אהיה שם לילה אחד ואחר כך לנסוע לGRAND LAKE גם אשן שם לילה אחד ומשם לSEVEN FALLS לא יודע כמה זמן צריך לשהות שם? ואחר כך לדרך MILLION DOLLAR HIGHWAY .. ומשם לGREAT SAND DUNES PARK ומשם לדאלס ושמח להלצות שלך לדרך לדאלס ..סה"כ הקצבתי 14 /15 יום לכול המסלול אני יודע שיש הרבה שעות נהיגה .כבר עשיתי את הפארקים המדבריים ביוטה לפני כשנה .תודה לךדוד
אורחהי נטע שלחתי לך תשובה האם קיבלת?
נטע דגנימנהל בפורוםהי
לא הבנתי מגרדן סיטי לווסט ילוסטון דרך טיטון ביום אחד? מדוע לא ללון בלילה השני כבר בטיטון?
אין סיבה לנסוע לבוזמן.
3 לילות בילוסטון זה מעט מאוד.
עדיף לשנות את המסלול – סולט לייק-ווסט ילוסטון-טיטון-גרנד לייק-אסטס פארק ומשם דרומה לאזור קולורדו ספרינגס ושמורות הידונות
המיקום בו שמת את כביש מליון הדולר לא הגיוני אם רוצים להכניס אותו כדאי לשנות את המסלול כך
סולט לייק-ווסט ילוסטון-טיטון-אסטס פארק-גרנד לייק-יראי-דורנגו ומשם לשמורות הדיונות
כל הסיבוב הזה בקולורדו מתואר היטב במסלול הירוק בספר ארהב דרום מערב מסלולים ומציעה להיעזר בו
https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91-%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%91-%d7%9e%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d/
לגבי המשך לדאלס אפשר לקחת רעינות מכאן
https://www.maslulim-america.com/m-maslulim-results/?filter-track-category=704&filter-region=748
נטע -
מאתתגובות