טיול באיזור קולורדו

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול באיזור קולורדו

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #68111 הגב
    דוד
    אורח

שלום אשמח לקבל חוות דעת על טיול שאני תיכננתי ל7 -8 ימים יש לי בפארקים BEAR LAKE ומשם לSEVEN FALLS ומשם לכיון GREAT SAND ואחר כך לכיון HIGHWAY DUNES PARK כמה ימים להקדיש לכל פארק ?אני מגיע מכיון ג'קסון .

#68117 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא מבינה את המסלול. אתה יורד מהרוקיס דרך אזור קולורדו ספרינגס לשמורת הדיונות? ומה אז?
    כדי שאוכל לסייע אנא שלח שלד מסלול מחולק לפי ימים בודדים עם ציון מתי מתבצעות הנסיעות והיכן לנים כל לילה
    נטע

#68124 הגב
    דוד
    אורח

הי דגנית
    אני מתחיל את הטיול שלי מסולט לייק סיטי ישן לילה אחד במקום.אחר כך אני נוסע לGARDEN CUTY יש שם לילה אחד ולמחורת אני נוסוע לגרדן טיטון וישן בווסט יולוסטון 3 לילות וניכנס גם ליולוסטון פארק .אני מיטלבת בקשר לבוזמן האם כדאי לבקר שם?אני אשהה באיזור כ6 ימים ומשם אסע לאסטס פארק אהיה שם לילה אחד ואחר כך לנסוע לGRAND LAKE גם אשן שם לילה אחד ומשם לSEVEN FALLS לא יודע כמה זמן צריך לשהות שם? ואחר כך לדרך MILLION DOLLAR HIGHWAY .. ומשם לGREAT SAND DUNES PARK ומשם לדאלס ושמח להלצות שלך לדרך לדאלס ..סה"כ הקצבתי 14 /15 יום לכול המסלול אני יודע שיש הרבה שעות נהיגה .כבר עשיתי את הפארקים המדבריים ביוטה לפני כשנה .תודה לך

#68128 הגב
    דוד
    אורח

הי נטע שלחתי לך תשובה האם קיבלת?

#68132 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא הבנתי מגרדן סיטי לווסט ילוסטון דרך טיטון ביום אחד? מדוע לא ללון בלילה השני כבר בטיטון?
    אין סיבה לנסוע לבוזמן.
    3 לילות בילוסטון זה מעט מאוד.
    עדיף לשנות את המסלול – סולט לייק-ווסט ילוסטון-טיטון-גרנד לייק-אסטס פארק ומשם דרומה לאזור קולורדו ספרינגס ושמורות הידונות
    המיקום בו שמת את כביש מליון הדולר לא הגיוני אם רוצים להכניס אותו כדאי לשנות את המסלול כך
    סולט לייק-ווסט ילוסטון-טיטון-אסטס פארק-גרנד לייק-יראי-דורנגו ומשם לשמורות הדיונות
    כל הסיבוב הזה בקולורדו מתואר היטב במסלול הירוק בספר ארהב דרום מערב מסלולים ומציעה להיעזר בו
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91-%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%91-%d7%9e%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d/
    לגבי המשך לדאלס אפשר לקחת רעינות מכאן
    https://www.maslulim-america.com/m-maslulim-results/?filter-track-category=704&filter-region=748
    נטע

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־Reply #68117 in טיול באיזור קולורדו
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0