- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, חודש 1 by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טורונטו – וושינגטון, טיול ביולי
נטע שלום
אנו משפחה זוג ו-3 ילדים (17,12,6). נטוס לטורונטו ונחזור מניו יורק. בטורונטו נהיה 3 לילות, כולל נסיעה לאלף האיים.משם ניסע למפלי הניאגרה. קיימת בעיה בהחזרת רכב שכור בארהב (הושכר בטורונטו), האם יש דרך כלשהי לעקוף את הקנס בהחזרת הרכב בארהב? רוצים להגיע לוושינגטון ובסוף לניו יורק.
מתלבטים באיזו דרך להגיע לוושינגטון? אולי לשלב בין המסלול הכתום והאדום? כמה ימים לדעתך מומלץ להיות בדרך מבפאלו לוושינגטון? איך לעבור מהמסלול הכתום לאדום מבלי לעבור בדרך בניו יורק?
תודה חגית
שלום חגית,
הדרך היחידה לדעתי לעקוף את הקנס הוא לטוס מטורונטו לבאפלו. לא רואה אפשרות אחרת. אפשר לבדוק תחבורה ציבורית מטורונטו לניאגרה (ואז לשכור רכב בצד האמריקני של הגבול) אבל אני לא מספיק מכירה כדי לתת לך עצה בנושא. לגבי מסלול הנסיעה הייתי מציעה לך לנסוע על פי המסלול הכתום בספר עד אית'קה (חצי יום) ומקדישה עוד יום (חצי יום שני של יום הנסיעה ועוד חצי יום ראשון של היום שאחריו) לטיולים ברגל בקניונים הנהדרים ובמפלים שסביב העיירה. מאית'קה הייתי נוסעת דוך לוושינגטון (6 שעות נסיעה. אפשר להתחיל בנסיעה לאחר הטיולים ברגל באזור אית'קה ולהמשיכה בבוקר היום הבא). סה"כ יומיים וחצי לנסיעה ולטיול – מהניאגרה ועד וושינגטון. אפשר לשלב בדרך ביקור באמיש (המשמעות היא הארכת הדרך בעוד כשעה). בקטע שבין וושינגטון לניו יורק הייתי עוצרת לכמה שעות בבולטימור שם יש מרינה יפה מוקפת מסעדות וכן אקווריום מקסים.
נטע
נטע
תודה רבה על המענה המהיר.אני אבדוק שנית את המסלולים בספרך.
שבוע טוב
חגית
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת