חניונים במערב קנדה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9919 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

האם צריך להזמין מקום מראש לחניוני לילה בבנף, לייק לואיז וג'אספר אם ישנים באוהל? האם צריך לקחת בחשבון שמאוד קר בלילות או גשום? אני מדברת על חודש אוגוסט. תודה אילת

#9927 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא אמור להיות מאוד קר אבל עלול להיות גשום וכן בכל מקרה עלול להגיע גל קור ויש להצטייד בשקי שינה חמים (אני מציעה לפחות למינוס 7 או מינוס 10 מעלות בהם נעים לישון באפס מעלות). לגבי הזמנת מקום – זה לא חובה אבל זה סיכון אם לא מזמינים וצריך לקחת זאת בחשבון (ואז אם אין מקום צריך להתחיל לתזז בין חניונים ולחפש. בסוף תמיד תמיד מוצאים משהו אבל זה קצת מעיק). אם לא מזמינים חובה להגיע לחניון בשעה מוקדמת יחסית. בסופי שבוע כדאי כן להזמין. תמיד אפשר להזמין ומקסימים לא להגיע לחניון ואז כ-30$ יילכו לפח. זה אולי עדיף מאשר להיות בלחץ שלא תמצאו מקום…
    נטע

#9953 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    את יכולה למצוא את שמות החניונים המומלצים ואת פרטי ההתקשרות שלהם בספר שלי על מערב קנדה.
    נטע

#10236 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בגולדן בטוח לא כדאי לשהות לדעתי כי זה רחוק. אפשר להיות שני לילות בבאנף ושני לילות באגם לואיז או בפילד שביוהו ואפשר גם לבלות את כל ארבעת הלילות בבבאנף – אבל אז תהיינה לכם נסיעות הלוך חזור של כשעה לכל כיוון בימי הטיול.
    לגבי אוהרה – יש במקום כמה מסלולים. זה תלוי איזה מסלול עושים. נסיעת האוטובוס עד לאגם לוקחת כחצי שעה לערך לכל כיוון. למסלול אופבין כדאי להקדיש כחמש שעות. למסלול המקיף את האגם פחות. קחו בחשבון שמאוד קשה להשיג מקום לאוטובוס המוביל לאגם.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #10236 in חניונים במערב קנדה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0