חלוקת ימים בהרי הרוקי הקנדיים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה חלוקת ימים בהרי הרוקי הקנדיים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2346 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום.
    קראתי בעיון את המסלולים ויש לי שאלה לגבי חלוקת הימים.
    האם החלוקה השווה של 2 לילות בקנמור, 2 לילות באגם לואיז, ו -2 לילות ג'ספר נכונה?
    או שעדיף לחלק אחרת?
    מג'ספר אנו נוסעים לונקובר (דרך קמלופס) ולשיט. תודה.

#2348 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

שלום עופר,
    ראשית אני ממליצה ללון בבאנף ולא בקאנמור. נכון שבקאמנור מעט זול יותר אבל המשמעות היא הוספת שעה נסיעה (חצי שעה לכל כיוון) בכל גיחה לבאנף (ובקאנמור עצמה אין המון מה לעשות). לגבי החלוקה – שני לילות באזור באנף זה בסדר (כדאי להקדיש את היום שביניהם לרכבל, למעיינות החמים ולטיול אופניים ואולי גם לטיולים נוספים קצרים אחרים בסביבה במידה והזמן יאפשר זאת). לגבי אגם לואיז יש טעם ללון שני לילות באגם לואיז בעיקר אם מתכננים לצאת לטיול ברגל ביום שבין שני הלילות (המסלולים בלתי התה נהדרים) או לחילופין נוסעים לטייל בשמורת יוהו. שני לילות בג'אפסר זה קצת מעט (המשמעות היא רק יום אחד לטיול באזור) אבל אם זו מגבלת הזמן אין מה לעשות (ממליצה להקדיש יום זה להר אדית קאבל ולאגם מליין).
    נטע

#2349 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע. לא הבנתי את : "(המסלולים בלתי התה נהדרים)".
    כדאי בכל זאת להוריד לילה באגם לואיז ולהוסיף בגאספר? תודה.

#2351 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

שלום עופר,
    אני מתלבטת מה לענות לך…. התשובה תלויה קצת באם אתם מתעדים לטייל ברגל או לא…. מצד שני – אם אתם לא מטיילים ברגל אז גם יום אחד בג'אספר מספיק…. אני חושבת שכדאי להשאיר את חלוקת הימים כפי שהיא ולנצל את היום שבאגם לואיז לטיול ברגל, לשיט בקאנו על מי אגם מואיז או מוריין ולנסיעה למפלי טקקאו בשמורת יוהו.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #2348 in חלוקת ימים בהרי הרוקי הקנדיים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0